UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

TRANSFORMATIE VASTGOED: VAN LEEGSTAND NAAR WOONRUIMTE

Niemand heeft baat bij een leegstaand gebouw. Een storend element voor de omgeving, omdat het vaak ongewenste situaties aantrekt. Maar ook voor de eigenaren, omdat het pand niet meer rendabel is. Vaak gaat het om panden die niet meer gebruikt zullen worden voor de oorspronkelijke functie. Maar dat betekent niet dat er geen nieuwe mogelijkheden zijn…

Transformatie van vastgoed naar wonen is daarom een actuele en duurzame oplossing voor de grote vraag naar woonruimte en de vele leegstand die we met name in de steden aantreffen. Curo Vastgoed neemt als ervaren vastgoedspecialist een actieve rol in deze transformatie. Wij helpen u als eigenaar bij het herontwikkelen van gebouwen zoals kantoorgebouwen, leegstaande scholen en ziekenhuizen, logistiek vastgoed, bedrijfsruimten, winkelcentra, parkeergarages of zelfs monumentale panden. Zo zorgen we er samen voor dat het pand niet verloedert, maar rendeert. Is dat ook uw doel? Dan kunnen wij u helpen!

NIEUWE BESTEMMINGSMOGELIJKHEDEN VOOR UW VASTGOED

In de huidige markt is er veel vraag naar woonruimte. Door studenten en starters, maar ook door alleenstaanden en ouderen. Gemeentes willen leegstand terugdringen en zijn daarom bereid mee te werken aan een wijziging van het bestemmingsplan, mede als alternatief voor nieuwbouw. De transformatie van vastgoed naar wonen heeft dan ook in toenemende mate een maatschappelijke meerwaarde.


CURO VASTGOED, OOK VOOR DE TRANSFORMATIE VAN UW VASTGOED

Voorbeelden van door Curo Vastgoed gedane herontwikkeling zijn het voor de Bouwhuis Groep aangekochte, te transformeren object te Rijswijk of de transformatie van een rijks monumentaal grachtenpand in Haarlem. Dit doet Curo Vastgoed zowel als gedelegeerd ontwikkelaar namens derden, als in eigen beheer. Wij denken uiteraard ook met u mee als het gaat om de winstgevendheid van de transformatie en het te behalen rendement.

Actuele informatie, snelle communicatie en een hoge efficiency, dat kenmerkt ons. Bij Curo Vastgoed kennen we de mogelijkheden binnen het vastgoed. Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed? Wij geven u graag inzicht in de mogelijkheden.

Als u aan de vooravond van een mogelijke belegging staat, kunnen wij u eveneens vertellen welke gebieden en welke panden interessant zijn om in te investeren en u helpen bij het realiseren van de investering.

Kortom: vanaf de initiatieffase tot en met de exploitatiefase kunnen wij u adviseren, de transformatie regisseren, desgewenst (deels) laten uitvoeren en aanvullend uw pand beheren. We maken graag geheel vrijblijvend kennis om de mogelijkheden te bespreken.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram