Vastgoed management

Om uw vastgoed goed te laten renderen, nu en in de toekomst, is gedegen vastgoedmanagement een must. De ervaren vastgoedmanagers van Curo Vastgoed kunnen u hier dagelijks mee van dienst zijn. Middels transparant vastgoedmanagement, onderverdeeld in de diensten asset management en property management, zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden zijn en u het maximale rendement uit uw vastgoed haalt.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal
Commercieel vastgoedmanagement

Stabiele verhuur is essentieel als het gaat om vastgoedmanagement. Middels onze dienst asset management staan onze ervaren vastgoedspecialisten u bij met als doel een optimale huurstroom te genereren. Commercieel vastgoedmanagement dus waarbij wij zowel werken aan het vinden van huurders als aan het behoud ervan, mede met behulp van ons uitgebreide netwerk. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in uw vastgoed.

Strategisch vastgoedmanagement

Uw investering dient niet alleen nu, maar ook in de toekomst rendabel te zijn. Middels ons strategisch vastgoedmanagement, waarbij we onze jarenlange vastgoedmanagement ervaring inzetten, bepalen we samen met u het beleid voor vandaag en voor de toekomst. Mede door onze accurate marktkennis adviseren we u vanuit onze visie op vastgoedmanagement. In ons advies nemen we actuele vraagstukken zoals verduurzaming mee en kunnen we samen bekijken hoe we bijvoorbeeld het meerjarenonderhoudsplan strategisch kunnen inzetten.

Aanvullend kunnen wij u ook ondersteunen bij:

  • Verwerven van nieuw, strategisch vastgoed.
  • Het uitvoeren van due diligence onderzoek.
  • Ondersteunen bij de verkoop van uw vastgoed.
Vastgoedmanagement bij Curo vastgoed

Als u uw vastgoedmanagement uit handen geeft aan Curo Vastgoed, kunt u er op vertrouwen dat wij uw vastgoed zorgvuldig en persoonlijk beheren en ons altijd richten op maximaal rendement voor u als opdrachtgever. Dit doen we middels commercieel vastgoedmanagement, waarbij wij onder meer alle zaken rondom de verhuur van uw vastgoed regelen, maar ook het technische en financieel/administratieve beheer kunnen we dagelijks voor u uitvoeren. We stemmen gezamenlijk af welke werkzaamheden wij u precies uit handen nemen. Door ons ervaren en betrokken team en onze transparante werkwijze, bent u verzekerd van een betrouwbare partner inzake uw vastgoedmanagement.

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Curo Vastgoed is in onze ogen een: - Klantgerichte- en klantvriendelijke organisatie. - Vastgoed-, financieel- en administratief deskundige organisatie.

Barrage Vastgoed B.V.

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
J.J. (Mandy) Broekman - Scheerder MSC
Vastgoed Adviseur
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf