Commercieel vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer met Curo Vastgoed: Zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement. Wij verzorgen onder andere aspecten rondom verhuur, technisch beheer en financieel beheer van onroerend goed. Met commercieel vastgoedbeheer door Curo Vastgoed is alles rondom uw vastgoed goed geregeld. Zo heeft u er geen omkijken naar en uw handen vrij. Dat is het vastgoedbeheer door vastgoedbeheerder Curo Vastgoed.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Vastgoed efficiënt en rendabel beheren

Vastgoedbeheer op een wijze die efficiënt en rendabel is, vereist kennis van zaken. Van de vastgoedmarkt, van onroerend goed en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedmanagement. Dat, en een waardevol netwerk vindt u als vastgoedeigenaar bij onze vastgoedbeheerders. Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw objecten goed te laten renderen. Nu en in de toekomst.

Asset management, voor u geregeld

Essentieel in het vastgoedbeheer is natuurlijk de verhuur. Wij regelen dat voor u met onze dienst assetmanagement. Commercieel vastgoedbeheer dus waarbij wij zowel werken aan het vinden van huurders als aan het behoud ervan. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.
Onze aanpak
Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich elke dag weer in om uw vastgoed optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op: 1) gebouwenonderhoud tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding, 2) een vast contactpersoon, 3) 24/7 storingsdienst voor uw huurders.

Vastgoedbeheer bij Curo Vastgoed

Asset management: Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw pand. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Property management: Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

Vastgoedbeheer door heel Nederland

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Of u nu een beheeroplossing zoekt voor bestaande bouw of nieuwbouw, u kunt bij ons terecht. Persoonlijk en deskundig beheren wij uw pand waarbij maximaal rendement nooit uit het oog verloren wordt. Wilt u daar meer over weten? Ons team van vastgoedexperts staat voor u klaar!

Vastgoedbeheer: Veelgestelde vragen

Wat is vastgoedbeheer?

Wanneer u belegt in vastgoed dan weet u het beste waar kansen liggen voor het doen van een investering. Na investeren komt beheren. Want investeren is slechts de eerste stap voor het behalen van maximaal rendement uit vastgoed. Dat is waar vastgoedbeheer om de hoek komt kijken. Vastgoedbeheer omvat alle beheerstaken die komen kijken bij een vastgoed object; van het opstellen van contracten tot technisch onderhoud.

Waarom vastgoedbeheer?

Een veelgehoorde vraag van beleggers. Er zijn een aantal redenen waarom vastgoedbeheer voor u van belang kan zijn:

Geen kennis van wet- en regelgeving om vastgoedbeheer uit te voeren
Een goed contract opstellen vereist een goede kennis van de Nederlandse wetten en regels. Deze kennis is niet altijd aanwezig bij vastgoedbeleggers. Een vastgoedbeheerder kan volkomen ontzorgen.

Geen zin of tijd om zelf vastgoedbeheer uit te voeren

Als vastgoedbelegger kunt u uw tijd maar één keer besteden. Wanneer u meerdere vastgoed objecten in bezit heeft is het nagenoeg onmogelijk om dagelijks vastgoedbeheer te bedrijven.

Continuïteit

Vastgoedbeheer waarborgt continuïteit. Er is altijd een aanspreekpunt voor een huurder, zelfs tijdens de vakantie.

Kloppende administratie
Een vastgoedbeheerder zorgt voor een kloppende administratie en zal rapporteren waar nodig.

Wat is administratief en financieel vastgoedbeheer?

Administratief en financieel beheer omvat werkzaamheden die financieel of administratief van aard zijn die helpen bij het goed laten renderen van vastgoed. Een aantal voorbeelden van administratieve zaken en financiële zaken zijn:

- Huuropzeggingen verwerken
- Verhuurdersverklaringen opstellen
- Afhandelen van klachten
- Huurovereenkomst opstellen
- Verwerken van facturen
- Maandelijkse rapportage
- Bijhouden van de administratie
- Huur incasseren bij huurders
- Bewaken van huurachterstanden

Wat is technisch vastgoedbeheer?

Het technisch beheer van vastgoed is meer ‘hands on’ dan administratief en financieel beheer. Het zorgt ervoor dat een pand in goede staat blijft en zijn waarde behoudt. Een aantal voorbeelden van werkzaamheden zijn:

- Klein technisch onderhoud zoals storingen verhelpen
- Kleine reparaties aan vastgoed
- Controle van het vastgoedobject
- Schoonhouden van het vastgoedobject
- Opstellen van het onderhoudsbeleid
- Fungeren als servicedesk voor huurders

Wat kost vastgoedbeheer?

Het is moeilijk om een vaste prijs op vastgoedbeheer te plakken. Er is geen enkel vastgoed object hetzelfde. Vanzelfsprekend lopen de kosten ook uiteen per opdrachtgever.

Wat is commercieel vastgoedbeheer?

Commercieel beheer is erop gericht om te zorgen dat een object zo kort mogelijk leeg staat. Onder commercieel beheer vallen onder andere de volgende activiteiten:

- Screenen van huurders
- Voeren van contractonderhandelingen
- Vermarkten van vastgoed

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.

Bij de samenwerking met Curo Vastgoed denken wij aan; ontzorgen, gemak, zakelijk, plezierig en correct.

Max van Dam - Exploitatiemaatschappij Van Dam B.V.
Meer weten?
Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. P.J.H.M (Pascal) Kok
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf