Vastgoedbeheer Den Haag

Uw vastgoed in Den Haag beheren? Dat doet Curo Vastgoed! Zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement: wij regelen alle zaken rondom de verhuur en het technische en financiële beheer. Met ondertussen een flink aantal vaste opdrachtgevers die de volledige vastgoedportefeuille aan ons toevertrouwen en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, helpen we u graag verder. Curo Vastgoed staat voor een breed scala aan diensten binnen vastgoedbeheer, waarbij we specialistische kennis in huis hebben. Heeft u bijvoorbeeld vragen over rendabel commercieel management, technische aspecten of financieel gerichte vragen? Curo Vastgoed helpt u verder. Lees hieronder meer over de dienst vastgoedbeheer in Den Haag.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal
Meer weten over Vastgoedbeheer in Den Haag?

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen niet alleen in Den Haag, maar door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Zoekt u een beheeroplossing voor bestaande bouw of nieuwbouw? Het maakt niet uit! Wij regelen het namelijk voor u, met natuurlijk het oog op maximaal rendement. Onze vastgoedexperts staan voor u klaar in Den Haag!

Verhuur in Vastgoedbeheer

Natuurlijk is de verhuur van uw vastgoed erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u huurders vindt en daarnaast zorgen wij ook voor het behoud hiervan. Hierdoor weet u zeker dat u constante inkomsten heeft en is dit een rendabele investering in uw vastgoed. Dit regelen wij met onze dienst assetmanagement.

Wat doen wij?

Uw vastgoed in Den Haag optimaal beheren: dat is ons doel! Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich hiervoor in! Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, daarnaast uw huurders optimaal tevreden zijn en blijven en dat u altijd uw financiële status kan inzien.

Vastgoedbeheer bij Curo Vastgoed

Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer. Propertymanagement Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

Strategisch vastgoedbeheer in Den Haag

Curo Vastgoed gaat strategisch te werk! Dat betekent dat wij altijd streven naar maximaal rendement. Samen met u stellen wij een plan op dat wij vervolgens voor u gaan uitvoeren. Wij hebben een persoonlijke werkwijze, waarbij wij u altijd op de hoogte houden van alles wat er speelt. Voor uw vastgoedbeheer bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Vastgoed efficiënt en rendabel beheren

Het is van groot belang om kennis van zaken te hebben om vastgoed in de Hanzestad zo efficiënt en rendabel mogelijk te beheren. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Een waardevol netwerk rondom Den Haag is daarnaast ook van groot belang! Dit vindt u bij de vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed!

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Bij de samenwerking met Curo Vastgoed denken wij aan; ontzorgen, gemak, zakelijk, plezierig en correct.

Max van Dam - Exploitatiemaatschappij Van Dam B.V.

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf