Vastgoedbeheer Rotterdam

Vastgoedbeheer Rotterdam? Curo Vastgoed! Bent u vastgoedeigenaar in Rotterdam? Voor vastgoedbeheer in Rotterdam bent u bij Curo Vastgoed bent u aan het juiste adres. Met ondertussen een flink aantal vaste opdrachtgevers in Rotterdam en omgeving die de volledige vastgoedportefeuille aan ons toevertrouwen en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, helpen we u graag verder. Curo Vastgoed staat voor een breed aanbod aan diensten binnen vastgoedbeheer, waarbij we specialistische kennis in huis hebben. Heeft u bijvoorbeeld vragen over rendabel commercieel vastgoedbeheer, technische beheer of financieel administratief gerichte vragen? Curo Vastgoed helpt u verder. Lees hieronder meer over de dienst vastgoedbeheer in Rotterdam.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal
Wat is vastgoedmanagement in Rotterdam

Beschikt u over vastgoed in Rotterdam en heeft u een vastgoedbeheerder nodig voor het managen van uw objecten? Wij adviseren u graag over de verhuur van uw vastgoed in Rotterdam en geven u inzicht in alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed objecten. Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management, technisch beheer en financieel administratief management.

Duurzaam vastgoedbeheer

Curo Vastgoed biedt u onder andere een MeerjarenOnderhoudsPlan aan, zodat u zeker bent van een zo duurzaam mogelijk beheer van uw objecten. U heeft geen omkijken meer naar het onderhoud van uw panden. Daarnaast nemen we u het contact met uw huurders ook uit handen als het gaat om het onderhoud van uw pand. We houden u uiteraard op de hoogte via overzichtelijke rapportages én u profiteert van duurzame relaties met uw huurders. Dankzij dit plan kunt u uw tijd weer aan andere belangrijke zaken besteden.

Commercieel management

Curo Vastgoed regelt middels commercieel management alles omtrent de verhuur van uw vastgoed in Rotterdam. Als het gaat om huurprijzen en indexaties, kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Ook zetten we onze expertise in om uw inkomstenstroom constant te houden en om uw investeringen zo rendabel mogelijk te maken. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders: Curo Vastgoed is úw vastgoedbeheerder.

Technisch en financieel management

Middels onder andere een 24-uurs service, facilitair beheer, energiemanagement, inkoop op basis van voordelige onderhoudscontracten van onze partners, en planning van onderhoudswerkzaamheden bent u verzekerd van efficiënt vastgoedmanagement en behoudt uw pand haar waarde. Dankzij onze hands-on werkwijze en een geavanceerde systeem, heeft u altijd en overal inzicht in het proces en de actuele stand van zaken. Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Dankzij Curo Vastgoed bent u goed op de hoogte.

Wat kost vastgoedbeheer in Rotterdam?

Curo Vastgoed streeft altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar. Voor onze diensten maken we altijd een offerte op maat. U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische en financiële diensten afnemen, of u breidt de dienst uit met verschillende commerciële diensten. Weet u wat u wil, dan doen wij een passend voorstel. Alles is bespreekbaar bij ons.

Meer weten over vastgoedbeheer in Rotterdam?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Rotterdam, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaatschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is.

Veelgestelde vragen

Wat is vastgoedbeheer?

Wanneer u belegt in vastgoed, dan wilt u uw handen helemaal vrij hebben om te kunnen investeren. Vastgoed vereist gedegen beheer om huurders tevreden te houden en een constante stroom inkomsten te genereren.

Waarom een vastgoedbeheerder?

Een vastgoedbeheerder verzorgd alle beheer omtrent vastgoed objecten. Je kan hierbij denken aan financieel administratief beheer, commercieel beheer en technisch beheer.

Wat is technisch vastgoedbeheer

Technisch vastgoedbeheer is van belang voor huurder en verhuurder. Het zorgt ervoor dat een object in goede staat blijft. Werkzaamheden die hier onder vallen zijn:

- Storingen verhelpen
- Onderhoud plegen aan het object
- Schoonmaken van het object
- Regelmatige inspectie van het object

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Als ik in een paar woorden mijn samenwerking met Curo Vastgoed moet omschrijven, dan denk ik aan het volgende; ontzorgen, vakkundig, korte lijntje, mee denken en betrokken.

Yvo Hütte – Lomax Vastgoed

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u iets weten over vastgoedbeheer in Rotterdam of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf