Vastgoedbeheer Rotterdam

Met vastgoedbeheer Rotterdam van Curo Vastgoed heeft u een complete oplossing voor uw vastgoed in de Maasstad! Wij beheren uw vastgoed geheel of voor het deel dat u wenst, van verhuur tot en met het financiële en/of technische beheer. Zeg het maar en wij regelen het. Voor commercieel vastgoedbeheer van uw panden in Rotterdam schakelt u het beste met een ervaren partij met specialistische kennis, met Curo Vastgoed dus. Zullen we snel eens kennismaken?
Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal
Rendabel beheer van uw vastgoed
Vastgoed in Rotterdam kan goed renderen, als het goed beheerd wordt. En dat doen wij, met kennis van zaken en kennis van de stad zelf. Wij managen uw objecten en adviseren u graag over de verhuur van uw vastgoed in Rotterdam. Met duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management, technisch beheer en financieel-administratief management zijn wij er om uw vastgoed rendabel te beheren. Deskundig, transparant en altijd met een persoonlijke aanpak.
In Rotterdam en daarbuiten
Als vastgoedbeheerder zijn wij actief in heel Nederland en dus ook in Rotterdam. Van de Coolsingel tot Het Weena en van de Kop van Zuid tot het Brainpark, de zorg voor uw commerciële vastgoed, de verhuur ervan en de serviceverlening aan uw huurders kunt u in elke Rotterdams stadsdeel aan ons overlaten. Ook trouwens als uw panden zich daarbuiten, in de stadsregio Groot Rotterdam bevinden.
Commercieel en financieel beheer voor de verhuur
Met commercieel en financieel beheer regelen wij alles rondom de verhuur van uw onroerend goed in Rotterdam. Van het bepalen van de huurprijzen en de indexaties tot en met het werven van huurders en de zorg voor uw panden zodat de huurders ook blijven. Wij zetten onze expertise in zodat u een constante inkomstenstroom heeft en uw investering zo rendabel mogelijk zal zijn. Ook als u vragen heeft over het beheer van uw panden, kunt u bij ons terecht.
Duurzaam vastgoedbeheer
Om een continue inkomstenstroom te garanderen, is het belangrijk dat uw vastgoed goed onderhouden wordt. Ook dat nemen wij op ons. Met het technische beheer zorgen we voor het onderhoud op de korte en lange termijn. Zo ontwikkelen we onder meer meerjarenonderhoudsplannen waarbij we een zo duurzaam mogelijk beheer nastreven. Natuurlijk verzorgen we ook de communicatie met de huurders rondom al het onderhoud. U heeft er geen omkijken naar maar blijft wel goed op de hoogte via overzichtelijke rapportages.
Waardevast vastgoed in de Maasstad
Natuurlijk wilt u dat uw vastgoed in de Maasstad waardevast is. En dat is precies wat u van ons met vastgoedbeheer Rotterdam kunt verwachten. Met technisch beheer zorgen we voor tijdig en regelmatig onderhoud. We zorgen voor de inkoop en planning van het onderhoud en regelen het energiemanagement, het facilitaire beheer en de 24-uursservice. Zo behoudt het pand haar waarde zonder dat het u tijd kost!
Vastgoedonderhoud
De verhuur van vastgoed, of dat nu woningen, kantoren of winkels zijn, kost tijd, vereist kennis en een betrouwbaar netwerk. Wij hebben dat allemaal. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving, we hebben een groot netwerk in en rond Rotterdam en we weten waar we op moeten letten met vastgoedonderhoud. Dat scheelt u niet alleen veel tijd, u weet daardoor ook zeker dat als wij uw vastgoed beheren, dat het ook goed gebeurt.
Storingsdienst
Met de 24-uursservice hebben uw huurders altijd de garantie dat ze bij storingen direct terecht kunnen voor adequate hulp en een oplossing. En u weet zeker dat u daar geen tijd in hoeft te investeren. Wij regelen dat voor u. Omdat ook deze dienstverlening essentieel is om tevreden huurders te krijgen en te behouden.
Voordelen met vastgoedbeheer Rotterdam
Het bekende Rotterdamse spreekwoord zegt het al: ‘Niet lullen maar poetsen’. En zo werken wij voor uw panden in de Maasstad. Wij regelen het voor u, conform uw wensen en verwachtingen. Zo bespaart u tijd terwijl u zeker weet dat uw vastgoed goed onderhouden wordt, uw huurders altijd kunnen rekenen op een uitstekende service en u daardoor kunt vertrouwen op een constante stroom aan inkomsten uit vastgoed dat z’n waarde behoudt.
Hier kunt u op rekenen

Laat u de vastgoedspecialisten van Curo Vastgoed voor u werken? Dan weet u zeker dat wij ons inzetten om uw Rotterdamse vastgoed maximaal te laten renderen met onder andere:

  • Gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • Altijd een vast contactpersoon
  • Professionele aanpak door vastgoedspecialisten
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders
  • Transparantie en maatwerk
Transparantie en maatwerk

Onze dienstverlening is compleet waardoor u voor al uw wensen ten aanzien van vastgoedbeheer bij ons terecht kunt. Wilt u dat we het geheel voor u verzorgen? Dan kan dat. Wilt u een deel uitbesteden en een ander deel in eigen beheer uitvoeren? Ook dat is mogelijk. Wij leveren maatwerk en zijn geheel transparant. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd toegang tot de meest actuele gegevens over uw panden en de financiële status ervan.

Vastgoedbeheer in Rotterdam door Curo Vastgoed
Met de 24-uursservice hebben uw huurders altijd de garantie dat ze bij storingen direct terecht kunnen voor adequate hulp en een oplossing. En u weet zeker dat u daar geen tijd in hoeft te investeren. Wij regelen dat voor u. Omdat ook deze dienstverlening essentieel is om tevreden huurders te krijgen en te behouden.

Meer diensten, meer steden

Naast vastgoedmanagement in Rotterdam zijn wij ook de vastgoedbeheerder van veel panden in andere steden in Nederland. Met zowel vastgoedmanagement als ook assetmanagement, projectmanagement, VvE-beheer en consultancy bent u bij ons verzekerd van maatwerk. Het specialistische team dat onze opdrachtgevers ondersteunt, levert een uiterst kwalitatieve dienstverlening. Wilt u dat ook? Dan heeft u met Curo Vastgoed een partner die maatwerk levert, uw vragen over vastgoed beantwoordt en altijd een snelle, transparante dienstverlening garandeert.
Bekijk onze overige diensten

Bij de samenwerking met Curo Vastgoed denken wij aan; ontzorgen, gemak, zakelijk, plezierig en correct.

Max van Dam - Exploitatiemaatschappij Van Dam B.V.

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
J.J. (Mandy) Broekman - Scheerder MSC
Vastgoed Adviseur
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf