UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

Kosten VVE beheer

Als eigenaar van een appartement in een appartementencomplex bent u ook verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van het complex. Deze verantwoordelijkheid draagt u samen met de andere eigenaren, uw buren. U kunt er ook voor kiezen om dit onderhoud uit handen te geven. Daarvoor bent u bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Het onderhoud is namelijk wettelijk verplicht en draagt ook bij aan waardebehoud en waardestijging van het complex. Een gezonde VvE beheer is natuurlijk in het belang van iedereen in het appartementencomplex. Maar wat kost het om VvE beheer uit te besteden? De tarieven van VvE beheer kunnen namelijk per vastgoedspecialist verschillen. Wij vertellen u meer over deze kosten.

AFSPRAAK MAKEN

Wat betekent VvE Beheer

Wat betekent VvE precies? Dit staat voor Vereniging voor Eigenaren. De verantwoordelijkheden van een VvE zijn het behartigen van de belangen van eigenaren en het onderhouden van het complex. Het regelen van het VvE beheer is tijdrovend, tijd die u ook aan andere taken kunt besteden. Daarnaast is het gebrek aan specifieke kennis voor veel Verenigingen van Eigenaren een reden om het beheer uit te besteden. De officiële regels van dit VvE management zijn vastgelegd dus iedereen weet waar hij of zij zich aan moet houden. Onze vastgoedspecialisten helpen u hierbij. Wij zijn bekend met de markt en beheren VvE's voor verschillende organisaties.

Het VvE Beheer

Het VvE bestaat uit verschillende organen, deze zijn: de vergadering, de voorzitter van de vergadering en het bestuur. Deze organen bespreken alles en maken samen de beslissingen. Zij regelen de administratie, de financiën en het financiële beheer. Onze specialisten nemen deze taken van u over en door de jarenlange ervaring, zorgen wij voor een gezonde en actieve VvE. Wij staan dus garant voor het professioneel VvE-management.

De gemiddelde kosten van VvE Beheer

De tarieven van VvE beheer worden bepaald door meerdere factoren. Denk hierbij aan vaste en variabele kosten, maar ook de verschillende diensten die u uitbesteedt. Kiest u bijvoorbeeld voor volledig beheer of enkel technisch of administratief beheer? Wilt u dus een specifieke prijsindicatie van de VvE beheer tarieven? Vraag dan een offerte aan, zodat wij dit voor u op maat kunnen maken. Hierdoor heeft u een overzicht van de kosten van VvE beheer en weet u wat u kunt verwachten.

Vragen over de kosten van het VvE Beheer?

Heeft u nog vragen over de kosten van het VvE beheer of wilt u meer weten over de werkzaamheden? Raadpleeg dan onze specialisten. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u meer informatie geven over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook uw gegevens achterlaten op de website, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

AFSPRAAK MAKEN
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram