Consultancy

Heeft u een huisvestingsvraagstuk, dan bent u bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Van de initiatieffase tot en met de daadwerkelijke verhuizing kunnen wij u op verschillende vlakken ondersteunen.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal
Vastgoedadvies

Technisch vastgoedadvies
Uw huisvesting moet aan verschillende eisen voldoen om een efficiënte bedrijfsvoering mogelijk te maken én u en uw medewerkers een prettige werkplek te bieden. Om dat vooraf te kunnen garanderen, nemen wij voor u graag de technische staat van het vastgoed onder de loep. Zo controleren wij de aanwezige installaties, de bouwkundige staat en geven u inzicht in eventueel gewenste aanpassingen. Desgewenst voeren we ook een conditiemeting uit en stellen een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) voor u op.

Contractspecialisme
Een huurovereenkomst gaat u aan voor een langere periode. Het is daarom van groot belang gedegen afspraken te maken en deze correct vast te leggen in de huurovereenkomst. Bij Curo Vastgoed vindt u de specialisten in het contractrecht en met jarenlange ervaring in vastgoedovereenkomsten. Wij staan u graag terzijde om een solide contract af te sluiten.

Commercieel vastgoedadvies
Voldoet uw huidige locatie aan al uw wensen maar loopt de contractperiode af? Dan kan een goede heronderhandeling u financieel erg veel opleveren. De vastgoedspecialisten van Curo Vastgoed adviseren u graag over uw mogelijkheden en ondersteunen u bij de huuronderhandelingen met advies of door de onderhandelingen voor u te voeren.

Analyse huurmarkt
Zoekt u daarentegen juist een nieuwe locatie dan kunt u ook bij ons terecht. Als professionele organisatie bezitten wij een brede marktkennis. Al die kennis en ervaring zetten wij voor u in om de actuele huurmarkt te analyseren. Zo kunt u op de juiste informatie beslissingen nemen als u vastgoed gaat huren.

Vastgoedadviseurs bij Curo Vastgoed
Of u nu op zoek bent naar nieuw vastgoed om te huren, advies wenst bij een locatie die u op het oog heeft of juist tegen betere condities de huur wilt voortzetten, bij Curo Vastgoed vindt u de vastgoedadviseurs die u kunnen helpen. Wilt u eens kennismaken of een persoonlijk advies? Laat het ons weten.

Due diligence

Voordat u vastgoed aankoopt, wilt u zeker weten dat het een verstandig besluit is. Dat het rendement bijvoorbeeld zal zijn zoals verwacht of dat het object bij eigen gebruik geheel aan uw wensen zal voldoen. Daarom is een gedegen en zorgvuldig onderzoek vooraf onmisbaar. Zo’n due diligence-onderzoek (vrij vertaald: aankoopinspectie) geeft u een helder beeld van het object, zowel in commercieel als in technisch opzicht.

Commerciële analyse
Voor een optimaal rendement is het van belang dat u inzicht heeft in de commerciële aspecten van uw eventuele aankoop. Wij voeren daarom in uw opdracht een commerciële analyse uit waarbij we onder andere naar de volgende aspecten kijken:

  • Commerciële ligging
  • Bereikbaarheid
  • Verhuurbaarheid
  • Bestemmingsplan
  • Omgevingsfactoren

Huurders en huurvoorwaarden gecontroleerd
Behalve de commerciële factoren spelen andere aspecten een minstens zo belangrijke rol. Daarom checken we in een due diligence-onderzoek ook altijd de volgende factoren:

  • Huurprijzen- en voorwaarden
  • Solvabiliteit en reputatie van de huurders

Technische analyse
Een vast onderdeel van het due diligence-onderzoek vormt de technische inspectie van het vastgoed. Deze inspectie geeft u een goed beeld van de kwaliteit van het vastgoed. Daarbij krijgt u zo ook belangrijke informatie waarmee u toekomstige kosten kunt inschatten. Een essentiële bron van informatie dus voor de onderhandelingen bij de aankoop van het vastgoed.

Compleet beeld

Financiële analyse
Dankzij de technische en commerciële analyses van dit due diligence-onderzoek heeft u ook een goede financiële analyse. Dit geheel geeft u een compleet beeld van zowel de exploitatiekosten van het betreffende vastgoed als van de servicekosten die voor rekening van huurders komen.

Due diligence-onderzoek naar vastgoed; voor een compleet beeld
Schakelt u onze expertise in voor het due diligence-onderzoek van het vastgoedobject dat u op het oog heeft, dan weet u zeker dat u daarna volledig op de hoogte bent van de technische, financiële en commerciële staat van het object. Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Bij de samenwerking met Curo Vastgoed denken wij aan; ontzorgen, gemak, zakelijk, plezierig en correct.

Max van Dam - Exploitatiemaatschappij Van Dam B.V.

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
J.J. (Mandy) Broekman - Scheerder MSC
Vastgoed Adviseur
Consultancy begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf