Vastgoedbeheer Twente

Curo Vastgoed is dé partner op het gebied van vastgoedbeheer in Twente. Wij zijn vastgoedbeheerder van diverse objecten in Twente, in plaatsen als Hengelo, Enschede en Almelo. Vastgoedbeheer van Curo Vastgoed staat garant voor maximaal rendement doormiddel van zorgvuldig beheer op maat. Een flink aantal vaste opdrachtgevers in Hengelo, Enschede en Almelo bouwen op ruim 20 jaar ervaring en vertrouwen het volledige vastgoedportefeuille aan ons toe. Curo Vastgoed staat voor een breed scala aan diensten binnen vastgoedbeheer, waarbij we specialistische kennis in huis hebben. Heeft u bijvoorbeeld vragen over rendabel commercieel management, technische aspecten of financieel gerichte vragen? Curo Vastgoed helpt u verder. Lees hieronder meer over de dienst vastgoedbeheer in Twente.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal
Strategisch vastgoedbeheer in Twente

Voor strategisch vastgoedbeheer kunt u dus terecht bij onze vastgoedspecialisten. Wij regelen alle zaken rondom uw vastgoed in Twente zodat u zich kunt focussen op alle overige werkzaamheden. Het hebben van vastgoed is nog nooit zo leuk geweest met behulp van Curo Vastgoed!

Vastgoed efficiënt en rendabel beheren

Ons doel is om vastgoed zo efficiënt en rendabel mogelijk te beheren. Hier is natuurlijk kennis van zaken voor nodig en dat hebben wij! Wij weten namelijk alles van de markt en gebouwen in Twente, maar ook van de mogelijkheden en alles wat noodzakelijk is in vastgoedonderhoud. Ook beschikken wij over een groot en waardevol netwerk, wat erg belangrijk is voor uw vastgoed in Twente voor nu en de toekomst.

Verhuur in Twente: assetmanagement

De verhuur van het vastgoedbeheer is een belangrijk onderdeel. Hiermee zorgt u namelijk voor inkomsten en wordt uw vastgoed in Twente rendabel. Wij zetten daarom assetmanagement voor u in om alle huurders te regelen. Daarnaast is het behoud daarvan net zo belangrijk. De inkomsten moeten natuurlijk een constante stroom blijven.

Onze werkwijze

Dag in dag uit zetten onze vastgoedspecialisten zich in om uw vastgoed in Twente optimaal te beheren. Ook renderen mogen we hierbij niet vergeten. Dit maken wij mogelijk door middel van efficiënt vastgoedbeheer. Wij zorgen ervoor dat alles technisch in orde is, uw huurders tevreden zijn en u altijd uw financiële status kunt bekijken. Daarnaast bieden wij:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders
Vastgoedbeheer in Twente bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

Vastgoedbeheer in Twente regelt u bij ons!

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen in Twente, maar ook door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Dit geldt voor bestaande bouw en nieuwbouw. Persoonlijk en deskundig beheren wij uw vastgoed waarbij maximaal rendement nooit uit het oog verloren wordt. Meer informatie nodig over vastgoedbeheer in Twente? Ons team van vastgoedexperts staat voor u klaar!

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Bij het werken met Curo Vastgoed denken we aan; Ontzorgen, Gemak, Zakelijk, Aangenaam, Correct

Max van Dam, Exploitatiemaatschappij Van Dam B.V.

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf