Projectmanagement

Het bouwen, verbouwen of renoveren van uw vastgoed zijn tijdrovende en complexe projecten. Met het projectmanagement van Curo Vastgoed beschikt u over de benodigde tijd en expertise zodat uw vastgoedproject volgens afspraak en naar wens wordt voltooid. Bekijk hieronder de mogelijkheden van Curo Vastgoed.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal
Renovatie

Staat voor uw vastgoed groot onderhoud gepland, een (interne) verbouwing of een complete renovatie? Zorg er dan voor dat het project goed begeleid wordt. Daarmee verzekert u zichzelf niet alleen van een goed eindresultaat dat aan alle vereisten voldoet, u weet ook zeker dat het proces zelf soepel verloopt en de gemaakte afspraken worden nageleefd. Curo Vastgoed regelt projectmanagement voor al uw vastgoed. Curo Vastgoed regelt de begeleiding van het onderhoud of de renovatie graag voor u. Met experts die het vanzelfsprekend vinden om uw belangen optimaal te behartigen en daarvoor moeiteloos ook de taal van de (ver)bouwers spreken.

Turnkey-afbouw

Het turnkey opleveren van kantoorruimtes wordt steeds complexer; huurders stellen meer eisen aan de indeling en inrichting. Om deze afbouwprojecten en het projectmanagement van uw vastgoed in goede banen te begeleiden, neemt Curo Vastgoed u graag alle zorg uit handen. Tijdens het gehele traject begeleiden wij zowel de huurders als verhuurders, van impressie tot aan realisatie en nazorg.

Transparantie

Met een impressie weet u vooraf precies hoe de ruimte er na de oplevering uit kan komen te zien en tegen welke kosten. Zo’n impressie met bijbehorende kostenraming realiseren wij voor u binnen 5 werkdagen. Gaat u hierna over tot de uitvoering, dan bent u verzekerd van volledige transparantie tijdens het gehele proces met onder meer inzicht in de offertes van alle betrokken (onder)aannemers.

(Her)ontwikkeling vastgoed

Ook als u uw eigen vastgoed wilt realiseren maar u daarvoor niet over voldoende expertise of capaciteit beschikt kunt u bij Curo Vastgoed terecht. Wij hebben ervaring met alle aspecten die bij de (her)ontwikkeling en projectmananagement van vastgoed komen kijken. Van initiatieffase tot en met nazorg; wij nemen het voor u uit handen. Deels of het gehele project:

  • Initiatieffase
  • Ontwerpfase
  • Definitief ontwerp
  • Realisatiefase
  • Opleveringsfase
  • Exploitatiefase
Vastgoedbegeleiding

Wenst u professionele begeleiding bij een deel van uw (ver)bouwproject, renovatie of voor het gehele proces? Maak dan gebruik van onze expertise in vastgoedprojectmanagement. Voor advies op maat of een vrijblijvende kennismaking kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Als ik in een paar woorden mijn samenwerking met Curo Vastgoed moet omschrijven, dan denk ik aan het volgende; ontzorgen, vakkundig, korte lijntje, mee denken en betrokken.

Yvo Hütte – Lomax Vastgoed

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. P.J.H.M (Pascal) Kok
Partner & Oprichter
Goed projectmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf