Vastgoedbeheer Amsterdam

Wel het rendement van vastgoed in Amsterdam maar niet het gedoe van het volledige beheer van vastgoed? Dan besteed u het uit! Voor vastgoedbeheer in Amsterdam kunt u rekenen op Curo Vastgoed. Van verhuur tot en met het technische en financiële beheer. Commercieel vastgoedbeheer dus met de deskundige, persoonlijke aanpak van ons team dat zich inzet om voor u het maximale rendement uit uw panden te behalen. Wilt u ook uw vastgoedportefeuille toevertrouwen aan dé vastgoedbeheerder van Amsterdam? Laten we dan snel kennismaken.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Vastgoedbeheer Amsterdam: kennis van zaken

Vastgoedbeheer in Amsterdam vereist kennis van zaken. Zowel van het vastgoed als van de hoofdstad zelf. Wij hebben die kennis door onze jarenlange ervaring en de verschillende vastgoedportefeuilles die we in Amsterdam al in beheer hebben. Als beheerder kennen de stadsdelen en we weten waar we op moeten letten, of het vastgoed nu in Amsterdam Centrum, op de Zuidas, in Oud-Zuid of op een andere locatie staat. De gebouwen en de verschillende bouwstijlen zijn bij ons bekend en we weten wat we op elke plek kunnen verwachten. Zo voorkomen we verrassingen en kunnen we het vastgoedonderhoud efficiënt inplannen, zowel voor de korte als voor de lange termijn.

Vastgoedbeheer Amsterdam

Rendabel en efficiënt vastgoed in Amsterdam beheren

Met onze kennis, ervaring en het betrouwbare netwerk waar we mee samenwerken, beheren we vastgoed in Amsterdam al jarenlang efficiënt en rendabel. En daar kunt u ook van profiteren. Zo zorgen we er met dagelijks beheer voor dat uw vastgoed technisch in orde is en blijft. En met een uitstekende zorg voor uw huurders, kunt u rekenen op solide en constante verhuurinkomsten. Bovendien bent u altijd van alle zaken goed op de hoogte dankzij onze transparante dienstverlening met onder meer actueel inzicht in de financiële gegevens.

Verhuur van vastgoed in Amsterdam? Regel het met assetmanagement!

Verhuur van vastgoed is in Amsterdam natuurlijk essentieel. Dat moet goed geregeld zijn. En wij doen dat, met assetmanagement. Commercieel vastgoedbeheer waarmee we alles rondom de huur van uw panden verzorgen. Van het bepalen van de huurprijzen en het werven van de huurders tot de huurdersinspectie, de financiële administratie en het innen van de huur. Bezit u kantoren of andere panden in Sloterdijk, Amsterdam-Noord, Zuid-Oost of een ander deel van Amsterdam? Met assetmanagement van Curo Vastgoed heeft u er geen omkijken meer naar!

Propertymanagement voor Amsterdams vastgoed

Behalve dat we voor uw Amsterdams vastgoed huurders zoeken, zorgen we er ook voor dat ze bij u blijven. Door ze tevreden te houden! Met propertymanagement regelen wij het technische en financiële beheer van uw vastgoedobjecten. Hier valt onder meer facilitair beheer onder en een 24-uursservice waarbij uw huurders dag en nacht toegang hebben tot onze storingsdienst. Deze zekerheid is prettig voor uw huurders en voor u; bij calamiteiten staat er altijd een ervaren partij klaar voor een snelle, goede oplossing.

Waardevast pand met goed onderhoud

Natuurlijk valt onder het technische beheer van uw vastgoed ook energiemanagement en onderhoud. Zoals preventief onderhoud, de inkoop en planning ervan. Met zowel dagelijks onderhoud als met meerjarenonderhoudsplannen zorgen wij goed voor uw vastgoed en kunnen uw huurders erop vertrouwen dat ze huren in panden die in goede staat verkeren. Maar vooral bent u hierdoor verzekerd van een waardevast pand en een goed rendement, nu en in de toekomst.

Vastgoedbeheer in Amsterdam: de voordelen

Vastgoed in de hoofdstad betekent veel tijd en werk als u het zelf beheert, zeker als u meerdere objecten bezit. Kiest u voor vastgoedbeheer in Amsterdam door Curo Vastgoed, dan profiteert u wel van het rendement uit uw vastgoed zonder dat u dit tijd kost of dat u kennis nodig heeft van vastgoedonderhoud, wet- en regelgeving en veel meer. Bovendien bent u met vastgoedbeheer verzekerd van een continue dienstverlening aan uw huurders.

Vastgoedbeheer van Curo Vastgoed

Met Curo Vastgoed kunt u erop rekenen dat onze vastgoedspecialisten zich voor u inzetten om uw Amsterdamse vastgoed maximaal te laten renderen. Dat doen wij met onder meer:

  • Gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • Uw vaste contactpersoon
  • Deskundig team van vastgoedspecialisten
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders
  • Maatwerk in dienstverlening

Vastgoedbeheer Amsterdam: maatwerk

De services van Curo Vastgoed zijn compleet met alle onderdelen van vastgoedbeheer voor uw panden in Amsterdam. Wat we daarvan inzetten voor uw vastgoed, bepaalt u. We kunnen alles voor u verzorgen of een deel. Maatwerk dus waarbij het realiseren van maximaal rendement uit uw vastgoed, altijd centraal staat.

Laat ook uw vastgoed in Amsterdam beheren door Curo Vastgoed

Ben u eigenaar van vastgoed en heeft u vastgoed in Amsterdam? Dan kunt u uw vastgoed laten beheren! Of u nu een enkel pand heeft of een hele straat, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wij verzorgen commercieel vastgoedbeheer in heel Nederland voor onder andere kantoren, winkels, bedrijfsruimtes en industriële en logistieke objecten. Ook in Amsterdam hebben we als beheerder voor veel opdrachtgevers al de gehele vastgoedportefeuille in beheer. Wilt u ook van onze services profiteren? Laten we dan snel kennismaken. Neemt u contact met ons op?

Vastgoedmanagement Amsterdam
Veelgestelde vragen

Wat is beheer van vastgoed in Amsterdam?

Als eigenaar van vastgoed in Amsterdam bent u perfect op de hoogte waar u het beste kunt investeren in vastgoed. Naast investeren is vastgoed beheren van groot belang. Er moet natuurlijk een zo groot mogelijk resultaat behaald worden. Goed vastgoedbeheer kan hierbij helpen. Vastgoedbeheer bestaat uit beheerstaken die uitgevoerd moeten worden bij een pand. Van schoonmaak tot het innen van huurachterstanden tot het uitdenken van contracten en huurovereenkomsten.

Waarom vastgoedbeheer in Amsterdam?

Waarom vastgoedbeheer; een vraag die eenvoudig kan worden beantwoord: Schoenmaker blijf bij je leest! Als investeerder wil je bezig zijn met investeren, niet met beheren. Een vastgoedbeheerder heeft kennis die vaak niet aanwezig is binnen een investeringsmaatschappij.

Wat is administratief en financieel vastgoedbeheer?

De werkzaamheden die onder financieel beheer en administratief beheer vallen zijn, zoals de naam doet vermoeden, administratief of financieel. Deze activiteiten helpen bij het behalen van een zo groot mogelijke opbrengst uit vastgoed

Administratief en financieel vastgoedbeheer omvat werkzaamheden die financieel of administratief van aard zijn die helpen bij het goed laten renderen van vastgoed. Een aantal voorbeelden van werkzaamheden zijn:

- Diverse overeenkomsten opstellen zoals een huurovereenkomst
- Aanmelden en opzeggen van nutsvoorzieningen
- Administratie van debiteuren en crediteuren
- Contact met de huurder
- Contact met makelaardij
- Begeleiding bij aankoop en verkoop
- Facturen verzenden en incasseren

Wat is technisch vastgoedbeheer?

Vastgoedbeheer bestaat naast financiële en administratieve activiteiten ook uit technische bezigheden. Technisch vastgoedbeheer zorgt voor een optimale conditie van een pand waardoor de waarde blijf behouden. Voorbeelden van technische activiteiten zijn:

- Schoonmaken van het pand
- Onderhouden van het pand
- Inspecteren van het pand
- Advies geven over onderhoud
- Eventuele technische storingen verhelpen
- Inspectierapporten opstellen

Technisch beheer omvat dus voornamelijk onderhoudswerkzaamheden.

Wat zijn de kosten van vastgoedbeheer?

Vastgoedobjecten lopen enorm uiteen, in grootte en onderhoud. Een richtprijs is daarom moeilijk te geven voor een pand.

Wat is commercieel beheer?

Commercieel beheer van vastgoed is geen specifiek begrip binnen de vastgoedmarkt. Het is een overkoepelende term voor alle beheersfuncties binnen vastgoedbeheer.

Vastgoedbeheer & makelaardij in Amsterdam; hoe zit dat?

Er zijn legio bedrijven die vastgoedbeheer in Amsterdam aanbieden. Toch geloven wij dat een specialist in vastgoedbeheer het beste resultaat levert in Amsterdam.

Meer diensten, meer steden

Naast vastgoedmanagement in Amsterdam beheren we ook vastgoed in andere grote steden in Nederland. Denk hierbij aan Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Met een compleet aanbod van diensten waaronder ook assetmanagement, projectmanagement, VvE-beheer en consultancy, leveren we altijd maatwerk. Ons specialistische team ondersteunt de opdrachtgevers en gezamenlijk bieden we een complete en hoogwaardige service. Kiest u voor Curo Vastgoed, dan bent u verzekerd van maatwerk onder één dak, altijd antwoorden op vragen over uw vastgoed en een snelle, transparante dienstverlening.

Bekijk onze overige diensten

Bij de samenwerking met Curo Vastgoed denken wij aan; ontzorgen, gemak, zakelijk, plezierig en correct.

Max van Dam - Exploitatiemaatschappij Van Dam B.V.
Meer weten?
Interesse in vastgoedbeheer in Amsterdam? Neem direct contact op met onderstaand formulier. U hoort binnen één werkdag van ons.
J.J. (Mandy) Broekman - Scheerder MSC
Vastgoed Adviseur
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf