Vastgoedbeheer Amsterdam

Commercieel vastgoedbeheer Amsterdam door Curo Vastgoed, zeker iets voor u! Bezit u vastgoed in Amsterdam Centrum, aan de Leliegracht of de Prinsengracht? Dan kunnen wij u helpen met vastgoedbeheer! Wij beheren namelijk graag uw vastgoed in Amsterdam zo zorgvuldig en persoonlijk mogelijk om maximaal rendement te behalen. Met ondertussen een flink aantal vaste opdrachtgevers die de volledige vastgoedportefeuille aan ons toevertrouwen en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, zijn wij dé vastgoedbeheerder van Amsterdam.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal
Het regelen van uw vastgoedbeheer

Voor zaken rondom vastgoedbeheer in Amsterdam bent u dus bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Wij worden graag uw partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer en nemen daarbij graag alle zaken uit handen. Samen met u stellen wij een plan op, waarbij wij alles voor u regelen en u hier verder niks meer aan hoeft te doen. Dat is vastgoedbeheer bij Curo Vastgoed.

Rendabel en efficiënt vastgoed in Amsterdam beheren

Vastgoedbeheer Amsterdam vereist kennis van zaken om vastgoed efficiënt en rendabel te beheren. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Dat, en een waardevol netwerk vindt u bij vastgoedbeheerder Curo Vastgoed. Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw vastgoed in Amsterdam goed te laten renderen. Nu en in de toekomst.

Wij regelen Assetmanagement in Amsterdam

De verhuur is natuurlijk één van de belangrijkste aspecten van vastgoedbeheer Amsterdam. Wij zorgen voor huurders in uw aanbod vastgoed objecten en het behoud van deze huurders. Wij verzorgen het innen van de huur waardoor u zeker van een constante stroom aan inkomsten en beschikt u over een rendabele investering van vastgoed.

Hoe gaan wij te werk?

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich in om uw vastgoed in Amsterdam maximaal te laten renderen. Wij houden alles dagelijks alles zorgvuldig in de gaten. Wij zoeken niet alleen huurders voor uw vastgoed, maar zorgen er ook voor dat alles technisch in orde is en bieden u inzicht in de financiële gegevens. De tevreden huurders zijn natuurlijk van belangrijk om een zo hoog mogelijk rendement te halen. U kunt rekenen op:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders
Vastgoedbeheer in Amsterdam bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer in Amsterdam voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed objecten. Van het bepalen van de huurprijzen tot het werven van de huurders tot het innen van de huur.

Propertymanagement
Wij verzorgen technisch en financieel management van uw vastgoed objecten met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud. Altijd alles goed geregeld voor uw huurder zonder storingen.

Vastgoed in Amsterdam? Neem nu contact op!

Bij Curo Vastgoed beheren we graag uw vastgoed in Amsterdam. Beschikt u over meer panden? Wij zorgen voor vastgoedbeheer in heel Nederland! Dit varieert van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Voor elk soort pand kunt u bij ons terecht! Maximaal rendement behalen is daarbij ons doel en dit behalen wij door persoonlijk en deskundig te werk te gaan. Geïnteresseerd? Neem contact op met onze vastgoedexperts voor uw vastgoedbeheer in Amsterdam!

Veelgestelde vragen

Wat is vastgoedbeheer?

Als vastgoedbelegger bent u perfect op de hoogte waar u het beste kunt investeren in vastgoed. Naast investeren is vastgoed beheren van groot belang. Er moet natuurlijk een zo groot mogelijk resultaat behaald worden. Goed vastgoedbeheer kan hierbij helpen. Vastgoedbeheer bestaat uit beheerstaken die uitgevoerd moeten worden bij een pand. Van schoonmaak tot het uitdenken van contracten.

Waarom vastgoedbeheer?

Waarom vastgoedbeheer; een vraag die eenvoudig kan worden beantwoord: Schoenmaker blijf bij je leest! Als investeerder wil je bezig zijn met investeren, niet met beheren. Een vastgoedbeheerder heeft kennis die vaak niet aanwezig is binnen een investeringsmaatschappij.

Wat is administratief en financieel vastgoedbeheer?

De werkzaamheden die onder financieel en administratief vastgoedbeheer vallen zijn, zoals de naam doet vermoeden, administratief of financieel. Deze activiteiten helpen bij het behalen van een zo groot mogelijke opbrengst uit vastgoed

Administratief en financieel vastgoedbeheer omvat werkzaamheden die financieel of administratief van aard zijn die helpen bij het goed laten renderen van vastgoed. Een aantal voorbeelden van werkzaamheden zijn:

- Diverse overeenkomsten opstellen
- Aanmelden en opzeggen van nutsvoorzieningen
- Administratie van debiteuren en crediteuren
- Contact met de huurder
- Facturen verzenden en incasseren

Wat is technisch vastgoedbeheer?

Vastgoedbeheer bestaat naast financiële en administratieve activiteiten ook uit technische bezigheden. Technisch vastgoedbeheer zorgt voor een optimale conditie van een pand waardoor de waarde blijf behouden. Voorbeelden van technische activiteiten zijn:

- Schoonmaken van het pand
- Onderhouden van het pand
- Inspecteren van het pand
- Advies geven over onderhoud
- Storingen verhelpen

Wat zijn de kosten van vastgoedbeheer?

Vastgoedobjecten lopen enorm uiteen, in grootte en onderhoud. Een richtprijs is daarom moeilijk te geven voor een pand.

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Als ik in een paar woorden mijn samenwerking met Curo Vastgoed moet omschrijven, dan denk ik aan het volgende; ontzorgen, vakkundig, korte lijntje, mee denken en betrokken.

Yvo Hütte – Lomax Vastgoed
Meer weten?
Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf