Asset management

Bereik meer rendement op uw assets met het effectieve assetmanagement van Curo Vastgoed. Als essentieel onderdeel van goed asset management brengen wij hiermee de kosten, opbrengsten en risico’s van assets voor nu en de toekomst helder in kaart. Zo kunnen onze assetmanagers de prestaties van uw vastgoed optimaal beheren en beheersen.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Effectief en kostenefficiënt asset management

Voor onze opdrachtgevers beheren wij veel commercieel vastgoed zoals winkels, kantoren en logistieke of industriële gebouwen. Dit vastgoedbeheer voeren we uit volgens een zorgvuldig uitgewerkte strategie om zo een maximaal rendement te realiseren. De assetmanagers werken deze strategische doelen verder uit per object. Een tactische invulling per asset om het vastgoed effectief en kostenefficiënt te exploiteren.

Asset management in optimale balans

Goed onderhoud is noodzakelijk voor het verlengen van de technische levensduur van vastgoed. Zodat het niet alleen nu maar ook in de toekomst een waardevolle investering zal zijn. Onze assetmanagers zoeken daarvoor altijd naar de optimale balans voor alle stakeholders tussen de kosten, verwachte opbrengsten en de risico’s.

Asset Management

Waardecreatie met assetmanagement

Per vastgoedobject bepaalt de assetmanager wat nodig is om aan de gestelde doelen te voldoen. Dat is natuurlijk het onderhoud zodat het pand waarde behoudt en aantrekkelijk blijft voor gebruikers om het te huren. Daarmee bent u verzekerd van een vaste bron aan inkomsten. Maar ook worden investeringen gekozen als die waarde toevoegen aan het pand. Zoals verduurzaming waarmee het gebouw ook in de toekomst nog voldoet aan de eisen en haar functie kan blijven uitoefenen.

Analyse van vastgoedobjecten

Centraal bij assetmanagement staat de analyse van de kengetallen per object. Die onderbouwen de keuze om bepaalde werkzaamheden aan infrastructuur wel of niet uit te voeren. Bij die analyse wordt dus gekeken naar de eerder genoemde kosten en opbrengsten en natuurlijk naar de risico’s. Zoals de te verwachten impact als werkzaamheden niet worden uitgevoerd, later worden ingepland of als voor andere materialen of apparatuur wordt gekozen. Het beheer en onderhoud van uw vastgoed wordt hiermee zorgvuldig afgewogen en afgezet tegen de gestelde strategische doelen.

Maatschappelijk rendement

Centraal bij assetmanagement staat de analyse van de kengetallen per object. Die onderbouwen de keuze om bepaalde werkzaamheden aan infrastructuur wel of niet uit te voeren. Bij die analyse wordt dus gekeken naar de eerder genoemde kosten en opbrengsten en natuurlijk naar de risico’s. Zoals de te verwachten impact als werkzaamheden niet worden uitgevoerd, later worden ingepland of als voor andere materialen of apparatuur wordt gekozen. Het beheer en onderhoud van uw vastgoed wordt hiermee zorgvuldig afgewogen en afgezet tegen de gestelde strategische doelen.

Commercieel assetmanagement

Niet alleen onderhoud draagt bij aan het rendement van uw vastgoed, ook een gedegen commercieel beheer zorgt voor een solide omzetstroom. Wij kunnen ook deze werkzaamheden voor u uit handen nemen zodat u zeker weet dat het goed geregeld is en u er geen omkijken naar heeft.

Asset management services

Voor het commerciële assetmanagement bieden we tal van services waarmee we praktisch invulling geven aan uw vastgoedmanagement. Zo regelen wij voor uw vastgoed onder meer:

  • De monitoring van huurovereenkomsten;
  • Actieve werving van nieuwe huurders, hiervoor werken we samen met onder meer makelaars, reclamebureaus en andere specialisten;
  • De financiële administratie;
  • Beheer van alle contacten met uw huurders;
  • Ontzorging rondom alle aangelegenheden aan uw vastgoed.

Deze concrete en commerciële diensten worden uitgevoerd door specialisten en dragen zo effectief bij aan de continuering en het vergroten van het rendement van uw vastgoedbelegging.

Netwerk van vakmensen

Met beheer en onderhoud aan vastgoed staan wij uw organisatie bij om het rendement van uw beleggingen te beheersen en te vergroten. Ons gespecialiseerde team werkt daarvoor samen met een uitgebreid en betrouwbaar netwerk zodat u altijd kunt rekenen op vakmensen en een zorgvuldige uitvoering van de geplande werkzaamheden.

Transparante aanpak

Het beheren van uw assets vraagt om vertrouwen. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zijn wij heel transparant in alles wat we doen, vanaf het eerste gesprek. Dat is altijd een persoonlijke afspraak waarbij we uw wensen bespreken. Starten we de samenwerking, dan is die op maat gemaakt voor uw wensen en uw vastgoed. Vervolgens houden we u altijd nauwgezet op de hoogte en komen we onze afspraken na. Met Curo Vastgoed weet u dus precies waar u aan toe bent en hoe uw assets ervoor staat. Transparant, betrouwbaar en adequaat, dat is onze dienstverlening aan u. Ook in assetmanagement.  

Ook uw assetmanager?

Laat u uw vastgoed beheren door de assetmanagers van Curo Vastgoed? Dan staat ons ervaren en betrokken team voor u klaar en kunt u rekenen op onze transparante en deskundige werkwijze en het brede aanbod van diensten. Zoekt u een vastgoedpartner die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en daarbinnen uw assets optimaal beheert? Laten we dan eens kennismaken.

Meer diensten

Behalve assetmanagement biedt Curo Vastgoed ook andere diensten aan voor uw vastgoed. Ons aanbod is compleet en op maat met onder andere vastgoedmanagement, projectmanagement, VvE-beheer en consultancy. Met een team van specialisten ondersteunen we onze opdrachtgevers en kunnen we samen een complete, hoogwaardige service verlenen. Bij Curo Vastgoed vindt u maatwerk onder één dak, antwoorden op al uw vastgoedvragen en dat alles op een snelle, transparante manier.
Bekijk onze overige diensten

Bij de samenwerking met Curo Vastgoed denken wij aan; ontzorgen, gemak, zakelijk, plezierig en correct.

Max van Dam - Exploitatiemaatschappij Van Dam B.V.

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
J.J. (Mandy) Broekman - Scheerder MSC
Vastgoed Adviseur
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf