Asset management

Meer rendement op uw assets bereikt u met effectief asset management van Curo Vastgoed. Met asset management kan asset manager Curo Vastgoed de kosten, opbrengsten en risico's voor nu en in de toekomst goed in kaart brengen en ervoor zorgen dat ze optimaal worden beheerd en beheerst.

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal
Commercieel management

Het commerciële assetmanagement wordt bij Curo Vastgoed uitgevoerd door een team van gespecialiseerde asset managers. Samen met ons uitgebreide netwerk staan wij uw organisatie bij om het rendement van uw beleggingen te beheersen en te vergroten

Diensten Asset Management

Voor de commerciële invulling van uw vastgoedbeleid kunt u rekenen op het asset management van Curo Vastgoed. Wij bieden u daarvoor de volgende infrastructuur:

  • Het continueren en vergroten van het rendement van uw vastgoedbelegging;
  • de monitoring van huurovereenkomsten;
  • het actief werven van nieuwe huurders voor uw objecten middels diverse samenwerkingen met derden, zoals makelaars, reclamebureaus et cetera;
  • financiële administratie voeren;
  • een optimalse balans onderhouden van de relaties met uw huurders en;
  • het ontzorgen van alle aangelegenheden die het eigendom betreffen.
Transparant asset management

Met onze interactieve, deskundige en transparante aanpak in vastgoedbeheer weten we bij Curo Vastgoed het rendement op uw assets te vergroten. Ook in de fluctuerende vastgoedmarkt waar altijd een nieuwe ontwikkeling is. Wilt u weten hoe ons asset management ook voor u kan werken? Neem dan contact met ons op.

Meer diensten

Naast asset management bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over assets en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Curo Vastgoed zien wij als een betrouwbare en kundige partner die keurig op onze panden “past”. In vastgoedland zijn zulke partners moeilijk te vinden. Wij zijn dan ook heel blij met Curo Vastgoed en hopen op een jarenlange samenwerking.

Vago Barneveld – Buvast Ontwikkeling

Meer weten over asset management?

Uw assets zijn in goede handen met ons asset management. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed asset management begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf