Curo Vastgoed

Uw partner op het gebied van vastgoed

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Over ons

Curo Vastgoed is meer dan 12 jaar geleden ontstaan, vanuit de gedachte om opdrachtgevers vanuit inhoudelijke kennis en ervaring volledig te ontzorgen bij vastgoed vraagstukken en projecten. Curo Vastgoed is destijds opgericht door de huidige directeuren Marthijn Weijermars en Pascal Kok, die elkaar al ruim 20 jaar kennen vanuit de vastgoedwereld en intensief hebben samengewerkt. Waar bij de start van Curo Vastgoed de focus lag op een portefeuille met panden in de regio, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de vastgoedbranche in heel Nederland en zelfs over de grens. Door snel te handelen middels korte lijnen en tevens transparant te werk te gaan, omschrijven de opdrachtgevers Curo Vastgoed als betrouwbaar.

Met een team van 15 professionals wordt gewerkt vanuit de centraal gelegen kantoren in Deventer en Utrecht. Dankzij de centrale ligging van onze vestigingen zijn de lijnen kort en bevinden wij ons letterlijk dichtbij onze opdrachtgevers. Curo Vastgoed werkt voor partners als Gelredome, Lomax Vastgoed, Buvast Ontwikkeling, Barrage Vastgoed en vele anderen. Dagelijks houdt Curo Vastgoed zich bezig met diensten als full-service vastgoedbeheer, VvE beheer, property-, asset- en projectmanagement en consultancy.

Team Curo Vastgoed

ING. Pascal Kok

Partner en oprichter

Willem Bovendeur

Senior Technisch Vastgoed Manager

Erwin Binnenpoorte

Technisch Vastgoed Manager

Loes de Geeter

Ondersteuning financiële afdeling

Mariska Meendering

Backoffice en Servicedesk Medewerker Vastgoed

Marit Hoekman

Backoffice en Servicedesk Medewerker Vastgoed

Jeroen Nyqvist

Portefeuillemanager VvE

Bjorn Klein Brinke

Servicedesk Medewerker Vastgoed

Carina Winkelman

Backoffice Medewerker Vastgoed

Ruud Egberts

Senior Controller

Rendement

Curo Vastgoed beheert vastgoed in heel Nederland. Van kantoorgebouwen, logistiek vastgoed, bedrijfsruimten, winkelcentra en woon(zorg)gebouwen tot parkeergarages. Met ervaren vastgoedspecialisten zetten we ons in om uw vastgoed optimaal te laten renderen.

Actueel, snel & efficient

Actuele informatie, snelle communicatie en een hoge efficiency. Dat is waar de vastgoedsector steeds meer om vraagt en dat is wat wij bieden. Zoals met actuele, duidelijke rapportages op de momenten dat de opdrachtgever het verlangt, een geheel transparante dienstverlening en aandacht voor de tevredenheid van de gebruiker.

Ervaren team

Institutionele en particuliere beleggers kunnen bij ons terecht voor commercieel, technisch en financieel vastgoedmanagement. Het Curo Vastgoedteam heeft ervaring met het management van ruim 4.000.000 m2 aan vastgoed en heeft meer dan 250.000 m2 vastgoed ontwikkeld en gerealiseerd. Lees meer over onze projecten op de nieuwspagina.

erkend-leerbedrijf