Curo Vastgoed

Uw partner op het gebied van vastgoed

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Diensten

Curo Vastgoed biedt een all-in dienstverlening op het gebied van vastgoed. Met services als projectmanagement, property management en asset management in ons pakket, zijn wij een allround vastgoeddienstverlener die in staat is om u op persoonlijke en transparante wijze volledig te ontzorgen en het maximale rendement uit uw vastgoed te halen. Met een brede kennis en medewerkers met onder andere veel ontwikkelingservaring, staan we klaar voor al uw vragen. Wilt u graag meer weten over de uiteenlopende diensten van Curo Vastgoed? Op deze pagina vertellen we u inhoudelijk meer over onze verschillende diensten, zodat u inzichtelijk krijgt wat u van welke dienstverlening mag verwachten. Uiteraard is een combinatie tussen verschillende diensten middels maatwerk altijd mogelijk, we gaan graag persoonlijk met u in gesprek.

Vastgoedbeheer

Uw vastgoed beheren wij; zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement. Met commercieel vastgoedbeheer waarbij wij onder meer alle zaken rondom de verhuur regelen maar ook het technische en financiële beheer voor u uit handen nemen.

Asset management

Meer rendement op uw vastgoed bereikt u met het asset management van Curo Vastgoed. Met vastgoedmanagement kan Curo Vastgoed de kosten, opbrengsten en risico's voor nu en in de toekomst goed in kaart brengen en ervoor zorgen dat ze optimaal worden beheerd en beheerst.

Projectmanagement

Het bouwen, verbouwen of renoveren van uw vastgoed zijn tijdrovende en complexe projecten. Met het projectmanagement van Curo Vastgoed beschikt u over de benodigde tijd en expertise zodat uw vastgoedproject volgens afspraak en naar wens wordt voltooid. Bekijk hieronder de mogelijkheden van Curo Vastgoed.

Property Management

Met property management van Curo Vastgoed heeft u vastgoed dat technisch in orde is en waarbij u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Efficiënt vastgoedbeheer dus met het onderhoud van de gebouwen tegen de beste prijs, met een uitstekende service en een toegankelijk en actueel financieel beheer.

Consultancy

Heeft u een huisvestingsvraagstuk, dan bent u bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Van de initiatieffase tot en met de daadwerkelijke verhuizing kunnen wij u op verschillende vlakken ondersteunen.

VvE Beheer

Met professioneel VvE beheer blijft een complex in goede staat. Dat is niet alleen een wettelijke verplichting, het zorgt er ook voor dat de waarde van het pand behouden blijft voor de toekomst en goed beheer voorziet in optimaal woongenot. Een goed gebouwbeheer vereist tijd, expertise en aandacht. Zaken die vaak (gedeeltelijk) ontbreken bij de eigenaren of gebruikers. Dat is waar Curo Vastgoed u kan helpen. Wij verzorgen u door op maat en professioneel VvE beheer te bieden.
erkend-leerbedrijf