Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Curo Vastgoed transformeert voormalige Apotheek naar (senioren) woningen

LOCHEM - Curo Vastgoed is in het 1e kwartaal van dit jaar gestart met de ver(nieuw)bouw van de voormalige “Apotheek West” op de hoek van de Frans Halslaan en de Rembrandtlaan in Lochem. Het project betreft een transformatie naar woningen.

Hiervoor is het afgelopen jaar de procedure doorlopen om de bestemming te wijzigen naar wonen en is ondertussen ook de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden.

De volledig gelijkvloerse (senioren) woningen worden voorzien van een luxe keuken met kookeiland, complete badkamer, energielabel A, vloerverwarming en zijn geheel voorbereid op gas-loos wonen.

Elke seniorenbungalow heeft een eigen berging en een eigen parkeerplaats voor de deur. Alle woningen zijn met twee slaapkamers en een buitenruimte aan zowel de voor- als achterzijde van de woning volledig op de begane grond gelegen, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor senioren. De woningen zijn op een rustige locatie gelegen, op circa 10 minuten wandelen van het stadscentrum van Lochem.

In opdracht van Curo Vastgoed heeft Thoma Post Makelaars alle drie de woningen verkocht en er is ondertussen gestart met de sloopwerkzaamheden en voorbereidingen voor de verbouw.

De realisatiefase loopt voorspoedig, oplevering van het project is naar verwachting medio 2021.

Curo Vastgoed heeft dit project in eigen ontwikkeling. (Her)ontwikkeling van vastgoed en het bijbehorende projectmanagement is één van de diensten waarvoor u uitstekend bij Curo Vastgoed terecht kunt.

Wilt u vrijblijvend informatie inwinnen? Neem dan gerust contact op met één van onze vastgoedspecialisten.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf