Curo Vastgoed

Uw partner op het gebied van vastgoed

Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Plaats: Arnhem

Bij Curo Vastgoed streven we met onze dienstverlening continu naar het behalen van het maximale rendement op uw vastgoed. Curo Vastgoed staat voor all-in vastgoedmanagement. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij ieder vastgoed vraagstuk en denken proactief met u mee. In onze portefeuille hebben we panden in de Plaats: Arnhem, van kantoorruimten tot winkelcentra en van woningen tot stadions. Met onze op maat dienstverlening ondersteunen we u op de volgende gebieden: vastgoedbeheer, projectmanagement, property management, asset management, consultancy en VvE beheer. Het team van medewerkers met specifieke kennis en ervaring vanuit verschillende disciplines, maakt dat we voor u de geschikte partner zijn op zowel technisch als op financieel en administratief gebied.

Onze portefeuille

Oude Oeverstraat 120

Aan de Oude Oeverstraat temidden van het centrum van Arnhem is het markante gebouw genaamd Arnhem Building gelegen. De ligging naast de Nelson-Mandela brug en aan de rand van het centrum van Arnhem is daarmee erg goed te noemen. Het kantoor is dankzij haar centrale ligging gemakkelijk te bereiken met de auto en de fiets. […]

Lees meer
Jansbinnensingel 27-27A

Het in 1888 gebouwde pand huisvest thans een winkelruimte op de begane grond en in de kelder en een kantoorruimte op de 1e en 2e verdieping.

Lees meer
Bakkerstraat 20

Dit monumentale object bestaat uit een winkelruimte van ca. 85 m2 op de begane grond en 4 bovengelegen woningen. De Bakkerstraat is een zijstraat van de Vijzelstraat en betreft een voorname winkelstraat met een groot aanbod aan mode- en lifestylewinkels.

Lees meer
Koningstraat 71B en 71C

Dit object gelegen in het kernwinkelgebied van Arnhem bestaat uit een winkelruimte op de begane grond met een bovengelegen woning. Voldoende parkeergelegenheid is in de directe omgeving aanwezig, bijvoorbeeld in parkeergarages Broerenstraat en Musis. De winkel is ca. 62 m2 groot en heeft een frontbreedte van ca. 4,5 meter. Het bovengelegen 2-kamer appartement is circa […]

Lees meer
Mr. B.M. Teldersstraat 4
Lees meer
Mr B.M. Teldersstraat 11

Kantoorgebouw Ambiance is gelegen op kantorenpark De Gelderse Poort op enkele minuten van de snelweg A12 te Arnhem. Het gebouw voldoet aan de hedendaagse eisen en wensen die gesteld mogen worden aan moderne kantoorruimten.

Lees meer
IJsseloord 2

Kavel inclusief bouwplan voor het realiseren van een kantoorgebouw ter grootte van ca. 6.000 m2 en ca. 60 parkeerplaatsen. De bouwvergunning is reeds verstrekt, waardoor een snelle realisatie van het kantoorgebouw mogelijk is.

Lees meer
erkend-leerbedrijf