• Uw partner op het gebied van vastgoed

VvE beheer Arnhem

Bent u eigenaar van een appartement binnen een appartementencomplex in Arnhem? Dan is het belangrijk dat dit goed onderhouden wordt. Als eigenaar van één appartement binnen dit complex bent u samen met uw buren verantwoordelijk voor het onderhoud van dit gebouw. Dit ziet er niet alleen netjes uit, maar is ook nog eens wettelijk verplicht en behoudt de waarde van het pand. Wij vertellen u meer over VvE beheer in Arnhem, want u hoeft natuurlijk niet alles zelf te doen.

Afspraak maken


De specialisten in VvE beheer Arnhem

De experts van Curo Vastgoed zijn specialist in vastgoedbeheer. Beschikt u zelf niet over voldoende kennis? Dan verzorgen wij graag uw VvE beheer op een deskundige en professionele manier. Maar welke organen heeft de VvE nou eigenlijk? Het VvE beheer in Arnhem bestaat uit de vergadering van eigenaren, het bestuur en de voorzitter van de vergadering. De officiële regels van dit VvE Management zijn vastgelegd dus iedereen weet waar hij of zij zich aan moet houden.

Wat doen wij?

Als wij uw VvE beheer in Arnhem mogen regelen, dan nemen wij u de bestuurlijke werkzaamheden, financiële werkzaamheden en technische werkzaamheden uit handen. Wij kunnen u daarbij op een goede manier begeleiden en voorzien van een juridisch advies. Wij leveren onder andere jaarstukken en bijbehorende informatie aan, maar vragen ook offertes aan en bieden onze storingsservice 24 uur per dag aan voor storingen en spoedeisend onderhoud.

VvE beheer tarieven

De tarieven van het VvE beheer in Arnhem hangen af van verschillende factoren. Het is dus lastig om een bedrag te noemen voor dit beheer. Wilt u hier graag een indicatie van ontvangen? Neem dan contact op en vraag een offerte aan, dan zetten wij het voor u op papier. Wij bieden u graag ons deskundig advies, zodat wij uw taken verlichten en u het pand kunt onderhouden op de beste manier.

VvE beheer in Arnhem uitbesteden?

Wilt u het beheer van VvE uitbesteden? Onze specialisten helpen u graag verder. Via deze pagina kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Via de ‘contact opnemen’ button wordt u doorgestuurd naar onze contactpagina, waar u uw gegevens kunt achterlaten, zodat wij u terug kunnen bellen met geschikte informatie. Voor meer informatie over Curo Vastgoed kunt u zich nu in schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van de laatste trends.

Afspraak maken