• Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Eindhoven

Uw vastgoed beheren wij; zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement. Beschikt u dus over vastgoed op bijvoorbeeld bedrijventerrein de Hurk of de Kade? Dan nemen wij graag het vastgoedbeheer voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere werkzaamheden. Wij regelen alle zaken rondom de verhuur, maar ook het technische en financiële beheer nemen wij voor u uit handen. U weet dan zeker dat alles rondom uw vastgoed goed geregeld is en heeft er geen omkijken meer naar. Dat is het vastgoedbeheer in Eindhoven door Curo Vastgoed.

Maak een plan op maat voor mij

Vastgoed management
 • Landelijke dekking, sterke regionale partner
 • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
 • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
 • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
 • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
 • Actueel inzicht met ons online portaal

Strategisch vastgoedbeheer in Eindhoven

Bij Curo Vastgoed gaan wij altijd strategisch te werk. Daarbij streven wij altijd naar maximaal rendement. Wij stellen altijd eerst een plan op, waarnaar wij te werk gaan. Daarbij hebben wij een erg persoonlijke en zorgvuldige werkwijze. U blijft in ieder geval altijd goed op de hoogte gehouden. Voor uw vastgoedbeheer bent u dus bij ons aan het juiste adres. 

Rendabel vastgoed in Eindhoven beheren

Het is belangrijk om voldoende kennis te hebben van de markt, van alle gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud in Eindhoven. Wij beschikken over een waardevol netwerk, wat een belangrijke toegevoegde waarde is om uw vastgoed in Eindhoven goed te laten renderen. 

Wij regelen de verhuur

Essentieel in het vastgoedbeheer is natuurlijk de verhuur. Hier hoeft u niet zelf achteraan te gaan, maar regelen wij voor u! Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat uw huurders ook blijven, zodat de inkomstenstroom constant blijft.

 

Onze aanpak in Eindhoven

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich elke dag weer in om uw vastgoed optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Wij regelen dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden zijn en blijven en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Daarnaast bieden wij u:

 • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
 • een vast contactpersoon
 • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

Vastgoedbeheer bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

 

Uw vastgoed in Eindhoven

Bij Curo Vastgoed beheren wij graag uw vastgoedbeheer in Eindhoven. Dit kunnen bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed zijn. U kunt bij ons terecht voor alle situaties. Persoonlijk en deskundig beheren wij uw vastgoed waarbij maximaal rendement nooit uit het oog verloren wordt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze vastgoedspecialisten.

Maak een afspraak

Goede kwaliteit gunstig inkopen, inzicht in de financiële situatie en beheersbaarheid van kosten, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Voor onze opdrachtgevers én voor de huurders van de panden pakt dit positief uit.

Ivonne Driessen