• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Eindhoven

Bent u op zoek naar een partner met expertise in strategisch vastgoedbeheer in Eindhoven? Curo Vastgoed helpt u graag. Met onze uitgebreide expertise en een zorgvuldige en persoonlijke aanpak, focussen we ons op alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Het technische beheer van uw vastgoed nemen we u uit handen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om u volledig te ontzorgen, zelfs tot en met de verbouw of renovatie van uw vastgoed. Wij hebben het doel om maximaal rendement voor u te behalen van uw vastgoed. We maken dan ook altijd een plan op maat. Bij Curo Vastgoed bent u tenminste verzekerd van:

  • Gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
  • een vaste, specialistische contactpersoon;
  • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
  • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.

Maak een plan op maat voor mij

Wat houdt vastgoedmanagement in Eindhoven in

Het behouden van uw vastgoed in goede staat om de functie en waarde te behouden is een uitdaging voor iedere vastgoedeigenaar. Beschikt u over vastgoed in Eindhoven en kunt u deskundig advies gebruiken over hoe u uw vastgoed in goede staat houdt? Heeft u advies nodig rondom de verhuur van uw vastgoed of wilt u meer inzicht in technisch- en financieel management als het gaat om het beheer van uw vastgoed? Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

Duurzaam vastgoedbeheer

Bent u op zoek naar partner die u helpt om uw vastgoed duurzaam te onderhouden, zodat u er zo min mogelijk naar hoeft om te kijken? Curo Vastgoed stelt voor u een MeerJarenOnderhoudsplan op. Daarmee bespaart u veel tijd en wordt uw vastgoed duurzaam beheerd. Door onze transparante communicatie naar u en uw huurders, kunt u rekenen op een duurzame relatie met uw tevreden huurders. Uiteraard blijven we te allen tijde met u in contact middels onder andere overzichtelijke rapportages, zodat u altijd weet wat er speelt. Neem contact met ons op voor duurzaam vastgoedbeheer in Eindhoven.

Commercieel management

Verhuurt u vastgoed in Eindhoven, dan regelt Curo Vastgoed middels haar commerciële management alles omtrent de verhuur. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders. Met behulp van Curo Vastgoed bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in uw vastgoed.

Technisch en financieel management

Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Dit kan helpen om zo efficiënt mogelijk vastgoed te beheren. Met deze inzichten kunt u denken aan energiemanagement, facilitair management, planning van onderhoud en 24-uurs servicemanagement. Dankzij Curo Vastgoed bent u verzekerd van onderhoud van gebouwen tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende service voor uw huurders en middels ons geavanceerde systeem heeft u actueel inzicht in het technisch en financieel beheer, wanneer u dat wilt.

Kosten vastgoedbeheer

Beschikt u over vastgoed in Eindhoven, dan bent u vast benieuwd naar de tarieven van vastgoedbeheer. U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische/financiële diensten afnemen, maar de dienstverlening is ook uit te breiden met verschillende commerciële diensten. De tarieven van vastgoedbeheer verschillen per dienst, we maken dan ook graag een offerte op maat. We streven altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar.

Meer weten over vastgoedbeheer in Eindhoven?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Eindhoven, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaadschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is. 
Maak een afspraak

Onafhankelijk, daadkrachtig en servicegericht zijn de kernwaarden van onze organisatie.
Daar zijn we trots op!

Pascal Kok & Marthijn Weijermars