• Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Arnhem

Beschikt u over vastgoed in Arnhem en wilt u maximaal rendement behalen? Dan helpt Curo Vastgoed u graag! Wij werken zorgvuldig en gaan altijd persoonlijk te werk, met ons oog op maximaal rendement. Wij nemen graag alle zaken omtrent commercieel vastgoedbeheer in Arnhem voor u uit handen. Heeft u dus bijvoorbeeld een pand in het kantorenpark de Gelderse Poort of het bedrijvenpark in Arnhem-Zuid? Dan regelen wij graag uw vastgoedbeheer.


Maak een plan op maat voor mij
 

Vastgoed management
 • Landelijke dekking, sterke regionale partner
 • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
 • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
 • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
 • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
 • Actueel inzicht met ons online portaal

Strategisch vastgoedbeheer in Arnhem

Voor strategisch vastgoedbeheer kunt u dus terecht bij onze specialisten. Wij regelen alle zaken rondom uw vastgoed in Arnhem zodat u zich kunt focussen op alle overige werkzaamheden. Het hebben van vastgoed is nog nooit zo leuk geweest met behulp van Curo Vastgoed.

 

 

Vastgoed in Arnhem beheren door Curo Vastgoed

Vastgoedbeheer vergt kennis en daarom bieden wij u graag onze diensten aan. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring en hebben de nodige kennis om alles voor u te regelen omtrent het vastgoedbeheer in Arnhem. Daarnaast hebben wij door de jaren heen een waardevol netwerk opgebouwd wat u kan helpen! Dit draagt bij aan het rendement van uw vastgoed.

 

Verhuur van uw vastgoed

De verhuur is natuurlijk essentieel. Dit kunnen wij voor u regelen door middel van onze deinst assetmanagement. Wij vinden voor u huurders voor het pand, maar zorgen er ook voor dat zij blijven. Hierdoor bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

 

De werkwijze van Curo Vastgoed

Wij beheren uw vastgoed in Arnhem optimaal en zorgen voor maximaal rendement. Dagelijks gaan wij voor u aan de slag en wij houden alle nauwlettend in de gaten. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op:

 • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
 • een vast contactpersoon
 • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

Vastgoedmanagement in Arnhem bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

 

Rendement halen uw uit vastgoed in Arnhem?

Niet alleen beheren wij vastgoed in Arnhem, maar door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Of u nu een beheeroplossing zoekt voor bestaande bouw of nieuwbouw, u kunt bij ons terecht. Rendement behalen staat bij ons hoog in het vaandel en daar zullen wij dan ook ons uiterste best voor doen! Ons team van vastgoedexperts staat voor u klaar!

Goede kwaliteit gunstig inkopen, inzicht in de financiële situatie en beheersbaarheid van kosten, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Voor onze opdrachtgevers én voor de huurders van de panden pakt dit positief uit.

Ivonne Driessen

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.

* verplichte velden

Ing. P.J.H.M. (Pascal) Kok
Partner en oprichter

Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.