• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Twente

Vastgoedbeheer in Twente is erg belangrijk! Het is namelijk belangrijk om u te richten op maximaal rendement, maar daarnaast moet u erg zorgvuldig zijn. Dit gaat veel tijd kosten en daarom bent u bij ons aan het juiste adres! Wij regelen graag alle zaken omtrent het commerciële vastgoedbeheer, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Op deze manier weet u zeker dat alles goed geregeld is! Dat is het vastgoedbeheer in Twente door Curo Vastgoed! 

Maak een plan op maat voor mij

Strategisch vastgoedbeheer in Twente

Voor strategisch vastgoedbeheer kunt u dus terecht bij onze vastgoedspecialisten. Wij regelen alle zaken rondom uw vastgoed in Twente zodat u zich kunt focussen op alle overige werkzaamheden. Het hebben van vastgoed is nog nooit zo leuk geweest met behulp van Curo Vastgoed!

 

Vastgoed efficiënt en rendabel beheren

Ons doel is om vastgoed zo efficiënt en rendabel mogelijk te beheren. Hier is natuurlijk kennis van zaken voor nodig en dat hebben wij! Wij weten namelijk alles van de markt en gebouwen in Twente, maar ook van de mogelijkheden en alles wat noodzakelijk is in vastgoedonderhoud. Ook beschikken wij over een groot en waardevol netwerk, wat erg belangrijk is voor uw vastgoed in Twente voor nu en de toekomst. 

 

Verhuur in Twente: assetmanagement

De verhuur van het vastgoedbeheer is een belangrijk onderdeel. Hiermee zorgt u namelijk voor inkomsten en wordt uw vastgoed in Twente rendabel. Wij zetten daarom assetmanagement voor u in om alle huurders te regelen. Daarnaast is het behoud daarvan net zo belangrijk. De inkomsten moeten natuurlijk een constante stroom blijven.

 

Onze werkwijze

Dag in dag uit zetten onze vastgoedspecialisten zich in om uw vastgoed in Twente optimaal te beheren. Ook renderen mogen we hierbij niet vergeten. Dit maken wij mogelijk door middel van efficiënt vastgoedbeheer. Wij zorgen ervoor dat alles technisch in orde is, uw huurders tevreden zijn en u altijd uw financiële status kunt bekijken. Daarnaast bieden wij: 

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

Vastgoedbeheer in Twente bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

 

Vastgoedbeheer in Twente regelt u bij ons!

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen in Twente, maar ook door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Dit geldt voor bestaande bouw en nieuwbouw. Persoonlijk en deskundig beheren wij uw vastgoed waarbij maximaal rendement nooit uit het oog verloren wordt. Meer informatie nodig over vastgoedbeheer in Twente? Ons team van vastgoedexperts staat voor u klaar!

Goede kwaliteit gunstig inkopen, inzicht in de financiële situatie en beheersbaarheid van kosten, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Voor onze opdrachtgevers én voor de huurders van de panden pakt dit positief uit.

Ivonne Driessen