• Uw partner op het gebied van vastgoed

Asset management

Meer rendement op uw vastgoed bereikt u met het assetmanagement van Curo Vastgoed. Vastgoedmanagement dus waarmee we de kosten, opbrengsten en risico’s voor nu en later goed in kaart brengen en ervoor zorgen dat ze optimaal worden beheerd en beheerst. 

Commercieel Management

Het commerciële vastgoedmanagement wordt bij Curo Vastgoed uitgevoerd door een team van vastgoedspecialisten. Samen met ons uitgebreide netwerk staan wij uw organisatie bij om het rendement van uw beleggingen te beheersen en te vergroten.

Diensten asset management

Voor de commerciële invulling van uw vastgoedbeleid kunt u rekenen op het assetmanagement van Curo Vastgoed. Wij bieden u daarvoor de volgende diensten:

  • het continueren en vergroten van het rendement van uw vastgoedbelegging,
  • de monitoring van huurovereenkomsten,
  • het actief werven van nieuwe huurders voor uw objecten middels diverse samenwerkingen met derden, zoals makelaars, reclamebureaus et cetera,
  • het optimaal onderhouden van de relaties met uw huurders en
  • het ontzorgen van alle aangelegenheden die het eigendom betreffen.

transparant vastgoedbeheer

Met onze interactieve, deskundige en transparante aanpak in vastgoedbeheer weten we bij Curo Vastgoed het rendement op uw vastgoed te vergroten. Ook in de fluctuerende vastgoedmarkt. Wilt u weten hoe ons assetmanagement ook voor u kan werken? Neem dan contact met ons op.

Goede kwaliteit gunstig inkopen, inzicht in de financiële situatie en beheersbaarheid van kosten, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Voor onze opdrachtgevers én voor de huurders van de panden pakt dit positief uit.

Ivonne Driessen