UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VVE BEHEER Enschede

Beschikt u over een appartement binnen een appartementencomplex in of in de omgeving van Enschede? Dit appartementencomplex moet ten alle tijden goed onderhouden worden. U bent samen met uw buren verantwoordelijk voor het onderhoud van dit appartementencomplex. Heeft u daar echter hulp bij nodig? Dan bent u bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Het onderhoud van dit complex is wettelijk verplicht, maar is daarnaast natuurlijk erg netjes en fijn voor het bezoek dat u krijgt. Wij kunnen u meer vertellen over het VvE beheer in Enschede, want wij kunnen u hier bij helpen.

VvE Beheer door Curo Vastgoed

Specialist in vastgoedbeheer;

Beschikt over ruime technische, financiële en administratieve kennis en ervaring;

Vaste VvE-manager;

Kernwaarden: transparantie, deskundigheid en onafhankelijkheid;

Aangesloten bij de brancheorganisatie VGM NL;

Keuze vrijheid in het afnemen van een dienstenpakket.

Afspraak maken

BESTUUR VVE ENSCHEDE UITBESTEDEN

Professioneel VvE-management is essentieel. Onze experts zijn specialist in vastgoedbeheer en we bezitten brede, technische en financiële kennis. U heeft namelijk niet alleen met onderhoud te maken, ook met de rechten en plichten van de appartement eigenaar. Wij zijn open in de communicatie, hebben ruime ervaring, zijn deskundig en een onafhankelijke partij. De voordelen van het uitbesteden van VvE beheer via Curo Vastgoed zijn:

 • wij bieden een beveiligd en AVG-proof portaal voor eigenaars aan;
 • we zijn 24/7 bereikbaar;
 • we bieden een onafhankelijk bestuurdersplatform;
 • alle financiële gegevens in één overzicht op portaal kascontrolecommissie;
 • via ons krijgt u een compleet en vakbekwaam team van een VvE manager, medewerkers en financiële medewerkers tot uw beschikking.

BESTUURLIJKE WERKZAAMHEDEN ENSCHEDE

Onder bestuurlijke werkzaamheden vallen onder andere de correspondentie en communicatie met derden, het bijhouden van administratie en het bijwonen, organiseren en notuleren van vergaderingen. Een greep uit bestuurlijke werkzaamheden die u uit handen kunt geven:

 • advies geven omtrent de naleving van bepalingen uit splitsingsakte en huishoudelijke reglement;
 • de uitvoering van besluiten van VvE;
 • eigenaren informeren over zaken zoals het appartementsrecht;
 • archiefbeheer.

FINANCIËLE WERKZAAMHEDEN ENSCHEDE

De financiële werkzaamheden van VvE beheer Enschede vraagt om kwaliteit, vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en als laatste, veel tijd. We snappen dat u die tijd niet zomaar ergens vandaan tovert en daarom is het verstandig om dit uit te besteden aan onder andere Curo Vastgoed. Het opstellen van jaarstukken over het afgelopen boekjaar gebeurt onder toezicht van een controller. Ook leveren we benodigde jaarstukken en nadere informatie digitaal aan bij de kascontrolecommissie. Het administreren, herinneren en aanmanen van de VvE bijdrage van appartement eigenaren, is ons niet onbekend. Daarnaast verzorgen wij:

 • het jaarlijkse begrotingsvoorstel met behorende maandelijks verschuldigde VvE-bijdrage
 • berekeningen van, indien nodig, een extra eenmalige VvE-bijdrage voor een uitzonderlijke uitgave
 • incassoprocedures
 • de dagelijkse financiële administratie
 • administratie bankrekeningen op naam van de VvE
 • betaling van uw facturen voor gemeenschappelijke kosten
 • opstellen van een VvE-verklaring ten behoeve van een notaris voor appartementen die in eigendom worden overgedragen
 • opmaken afrekening van servicekosten
 • de bepaking van de wettelijke donatie aan het reservevonds (aan de hand van het meerjarenonderhoudsplan en bijbehorende liquiditeitsprognose)

TECHNISCHE WERKZAAMHEDEN ENSCHEDE

Jaarlijks terugkomende technische werkzaamheden nemen we u graag uit handen. Maar ook dagelijks onderhoud regelen we voor u. De technische werknemers zorgen dat de storingsservice 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is voor storingen en spoedeisend onderhoud. Jaarlijks actualiseren onze experts het meerjarenonderhoudsplan. Ook stellen onze experts elk jaar een rapport op ten behoeve van de jaarlijkse inspectie van het appartementencomplex. Daarnaast ontzorgen we onder andere:

 • het laten uitvoeren van klein noodzakelijk onderhoud tot afgesproken maandbedrag;
 • opvragen en adviseren voor en over klein en groot onderhoud;
 • werkzaamheden voor groot onderhoud uitbesteden en begeleiden;
 • uitbesteedde werkzaamheden bouwkundig en installatietechnisch controleren;
 • het afsluiten van onderhoudsovereenkomsten voor gemeenschappelijke installaties en voorzieningen van het complex.

DE TARIEVEN VOOR VVE BEHEER ENSCHEDE

Het is niet mogelijk om direct een tarief te noemen voor VvE beheer in Enschede. Het hangt namelijk af van de precieze werkwijze en de verschillende werkzaamheden, zoals hier beschreven. Wat nemen wij voor u uit handen en hoeveel tijd kost dit? Voor een specifieke prijsindicatie maken we graag een offerte op maat voor u. Zo krijgt u direct goed inzicht in de kosten en taken voor uw situatie.

MEER WETEN OVER VVE BEHEER ENSCHEDE

Wilt u het beheer van VvE uitbesteden? Neem dan contact op met onze specialisten. Per onderdeel (bestuurlijk, financieel of technisch) kunt u bepalen of u die bij ons afneemt, of gaat u voor het volledige pakket? Onze vastgoedspecialisten zijn ook beschikbaar voor additioneel advies of begeleiding bij niet genoemde werkzaamheden.

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Wilt u ons iets vragen, iets meedelen of een afspraak met een van onze VvE-beheerders maken? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt binnen 1 werkdag een reactie van ons verwachten.
N. (Niek) Roelofs
Vastgoed Manager
ok voor al uw VvE-vragen staan we bij Curo Vastgoed voor u klaar. Ervaren, deskundig maar vooral persoonlijk. Vertel mij wat u bezighoudt over het pand of stel uw vraag. Ik of een van mijn collega’s in het VvE-beheer, neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram