Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Vastgoedbeheer Breda

Bent u eigenaar van vastgoed in Breda? Dan beheren wij graag uw vastgoed! Wij werken zorgvuldig en persoonlijk om maximaal rendement te halen! Met ondertussen een flink aantal vaste opdrachtgevers die de volledige vastgoedportefeuille aan ons toevertrouwen en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, helpen we u graag verder. Curo Vastgoed staat voor een breed scala aan diensten binnen vastgoedbeheer, waarbij we specialistische kennis in huis hebben. Heeft u bijvoorbeeld vragen over rendabel commercieel management, technische aspecten of financieel gerichte vragen? Curo Vastgoed helpt u verder. Lees hieronder meer over de dienst vastgoedbeheer in Breda.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn

Strategisch vastgoedbeheer in Breda

Beschikt u over vastgoed in Limburg, maar kunt u wel wat deskundig advies gebruiken over hoe u uw vastgoed in goede staat houdt, waarbij het tevens functie en waarde behoudt? Wij adviseren u graag over de verhuur van uw vastgoed in Limburg en geven u inzicht in alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

Het beheer van uw vastgoed in Breda

Kennis van zaken mag natuurlijk niet ontbreken! Wij hebben kennis van de markt in Breda, de gebouwen en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Door alle jaren heen hebben wij een groot en waardevol netwerk opgebouwd, wat kan bijdragen aan het rendement van uw vastgoed in Breda. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

Assetmanagement in Breda

De verhuur is natuurlijk het allerbelangrijkste, want dit zorgt voor een inkomstenstroom. Dit hoeft u ook niet zelf te regelen, maar regelen wij door middel van assetmanagement. Ook het behoud van verhuurders is erg belangrijk en nemen wij op ons! Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

Hoe gaan wij te werk?

Wij zetten ons elke dag weer in om uw vastgoed in Breda optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Uw vastgoed moet daarnaast ook technisch in orde zijn om uw huurders tevreden te houden. Daarnaast heeft u ten alle tijden inzicht in uw financiële status. Daarnaast kunt u altijd rekenen op:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders
Vastgoedbeheer in Breda bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

Maximaal rendement halen uit vastgoed in Breda

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen in Breda en door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Of u nu een beheeroplossing zoekt voor bestaande bouw of nieuwbouw, het maakt niet uit: wij regelen het allemaal. Het behalen van rendement verliezen wij nooit uit het oog! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw vastgoed in Breda? Dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen zodat onze vastgoedspecialisten u alles kunnen vertellen!

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Bij het werken met Curo Vastgoed denken we aan; Ontzorgen, Gemak, Zakelijk, Aangenaam, Correct

Max van Dam, Exploitatiemaatschappij Van Dam B.V.

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf