UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Breda

Bent u eigenaar van vastgoed in Breda? Dan beheren wij graag uw vastgoed! Wij werken zorgvuldig en persoonlijk om maximaal rendement te halen! Alle zaken rondom de verhuur, het technische en financiële beheer van uw vastgoed in Breda regelen wij! U hoeft hier dus niet meer naar om te kijken, want u weet dan zeker dat alles rondom uw vastgoed goed geregeld is. Dat is het vastgoedbeheer in Breda door Curo Vastgoed.

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

STRATEGISCH VASTGOEDBEHEER IN BREDA

Beschikt u over vastgoed in Limburg, maar kunt u wel wat deskundig advies gebruiken over hoe u uw vastgoed in goede staat houdt, waarbij het tevens functie en waarde behoudt? Wij adviseren u graag over de verhuur van uw vastgoed in Limburg en geven u inzicht in alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

HET BEHEER VAN UW VASTGOED IN BREDA

Kennis van zaken mag natuurlijk niet ontbreken! Wij hebben kennis van de markt in Breda, de gebouwen en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Door alle jaren heen hebben wij een groot en waardevol netwerk opgebouwd, wat kan bijdragen aan het rendement van uw vastgoed in Breda. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

ASSETMANAGEMENT DOOR CURO VASTGOED

De verhuur is natuurlijk het allerbelangrijkste, want dit zorgt voor een inkomstenstroom. Dit hoeft u ook niet zelf te regelen, maar regelen wij door middel van assetmanagement. Ook het behoud van verhuurders is erg belangrijk en nemen wij op ons! Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

DE AANPAK VAN ONZE ERVAREN SPECIALISTEN

Wij zetten ons elke dag weer in om uw vastgoed in Breda optimaal te beheren en maximaal te laten renderen. Uw vastgoed moet daarnaast ook technisch in orde zijn om uw huurders tevreden te houden. Daarnaast heeft u ten alle tijden inzicht in uw financiële status. Daarnaast kunt u altijd rekenen op: 

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

VASTGOEDBEHEER IN BREDA BIJ CURO VASTGOED

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

HAAL MAXIMAAL RENDEMENT UIT UW VASTGOED IN BREDA

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen in Breda en door heel Nederland. Van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Of u nu een beheeroplossing zoekt voor bestaande bouw of nieuwbouw, het maakt niet uit: wij regelen het allemaal. Het behalen van rendement verliezen wij nooit uit het oog! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw vastgoed in Breda? Dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen zodat onze vastgoedspecialisten u alles kunnen vertellen! 

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram