Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Wist je dat onze technisch vastgoedmanagers nu bezig zijn alle objecten in ons beheer op ruim 70 punten te checken? 

En dit doen ze elk jaar weer opnieuw tijdens de jaarlijkse inspectieronde.

Uiteraard zijn onze technisch vastgoedmanagers ter plaatse wanneer nodig, zowel gepland als ad-hoc.

Echter, om een continu beeld van al onze objecten te behouden en onze opdrachtgevers daarover te informeren middels een uitgebreide rapportage, vindt er minimaal eens per jaar een uitgebreide, proactieve inspectieronde plaats. 

Proactief om van daaruit de benodigde acties op te pakken, projecten in gang te zetten en weer een actueel MJOP te kunnen realiseren.

Praktisch gezien gaan onze collega’s op pad met een tablet onder de arm met daarop onze zelf gerealiseerde software oplossing, waarin actuele wet- en regelgeving is verwerkt.

De onderwerpen die aan bod komen zijn gerangschikt volgens de gerenommeerde SfB-codering. Dit houdt in de praktijk in dat er negen hoofdcategorieën met per categorie diverse subcategorieën zijn waarop wordt getoetst. Deze hoofdcategorieën zijn logisch opgebouwd, bijvoorbeeld beginnende bij ‘onderbouw’, ‘bovenbouw’ en ‘afbouw’, waarna er bijvoorbeeld naar de afwerkingen en de verschillende installaties wordt gekeken. Het terrein komt eveneens aan bod.

Door simpelweg de verschillende stappen en de bijbehorende items door te lopen, weten we zeker dat we geen enkel onderdeel missen. De rapportage wordt voorzien van foto’s en actiepunten komen direct naar voren. Met een druk op de knop wordt de inspectie afgerond en direct doorgezet naar onze opdrachtgever, de eigenaar van het object. Op deze wijze is elke opdrachtgever altijd op de hoogte van de actuele status van zijn eigendom.

Met onze periodieke en uitgebreide technische gebouwinspecties, realiseren we dat het vastgoed altijd aan de actuele wet- en regelgeving voldoet.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf