Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Winkelcentrum Citadel Assen toegevoegd aan portfolio

ASSEN - Real Estate Chateau Viande B.V., onderdeel van SVE Group, een landelijk bekende vastgoedorganisatie die zich met name bezighoudt met commercieel onroerend goed, heeft Curo Vastgoed begin 2022 in de arm genomen aangaande de commerciële plint van winkelcentrum Citadel te Assen. Het winkelcentrum biedt een divers winkelaanbod waaronder supermarkten, een drogisterij, een elektronicawinkel, horeca en een bloemenzaak.  

De commerciële plint behelst bijna 8.000 m2 en de Citadel is voorzien van een openbare parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. In 2013 is het complex gebouwd en de promenade bestaat thans uit 14 units, variërend van 64 m2 tot bijna 4.000 m2.

De dienstverlening die Curo Vastgoed aangaande dit complex uitvoert is zeer divers. Aangaande het dagelijks beheer voert Curo Vastgoed het asset- en property management uit. Daarnaast adviseert Curo Vastgoed aangaande de projectontwikkeling van het geheel en is er gestart met het maken van een gedegen plan van aanpak aangaande de huidige leegstand in het complex.   

Door korte lijnen met eigenaar SVE Group en haar vaste team van medewerkers wordt er snel geschakeld en is er in korte tijd een professionele samenwerking tot stand gekomen.  

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf