Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Willem Bovendeur versterkt team Curo Vastgoed

DEVENTER - Sinds half augustus, na de bouwvak, is Willem Bovendeur het team van Curo Vastgoed komen versterken in de rol van Senior Technisch Vastgoed Manager.

Willem woont in Zwolle en werkt met name vanuit Curo Vastgoed locatie Deventer, waarmee hij een goede uitvalsbasis heeft voor de landelijk gespreide portefeuille.

Willem zijn achtergrond ligt in de bouwkunde en het facilitair management. Zijn 10 jaar ervaring in het technisch beheer binnen non-profit organisaties en de daarnaast 7 jaar internationale ervaring in het technisch beheer van distributie centra maken Willem een ervaren technisch vastgoed manager. Gezien zijn uitgebreide ervaring met het begeleiden van zeer uiteenlopende technische projecten, is tevens het projectmanagement bij hem in goede handen. Door zijn pragmatische, oplossingsgerichte aanpak dagelijks te combineren met de van nature aanwezige dienstverlenende houding, brengt Willem elk vraagstuk tot een goed einde.

Voor zowel panden in beheer als voor nieuw te verwerven objecten is Willem verantwoordelijk voor het totale technisch vastgoedmanagement, teneinde de panden in optimale staat te behouden en een zo gedegen mogelijk vastgoedmanagement voor de eigenaren te voeren. Het technische team van Curo Vastgoed is met de komst van Willem op volle sterkte. Begin 2023 is het team van Curo Vastgoed ook al uitgebreid met twee collega’s, wat het team nu op 12 vastgoedprofessionals brengt. Het team heeft specifieke kennis en ervaring vanuit verschillende disciplines, wat Curo Vastgoed een betrouwbare vastgoedpartner op zowel technisch- als op financieel- en administratief gebied maakt.

Curo Vastgoed staat voor all-in vastgoedmanagement, van panden en complexen door heel Nederland. Het betreft met name commercieel onroerend goed waaronder kantoren en bedrijfsruimten. Met een persoonlijke, op maat dienstverlening ondersteunt Curo Vastgoed haar opdrachtgevers op de volgende gebieden: projectmanagement, property management, asset management. Zie voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking www.curovastgoed.nl

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf