Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Verhuurder en huurders creëren meerwaarde Spoorhuis Zwolle

ZWOLLE - Het in het oog springende kantoorpand “Spoorhuis”, gelegen in het stationsgebied aan de Hanzeallee 2 – 36 te Zwolle heeft recent meerdere upgrades gekregen. Het Spoorhuis ligt vooraan op het toonaangevende kantorenpark Hanzeland, gelegen op een absolute A-locatie tussen de ring van Zwolle en het Centraal Station. Het betreft een multi-tenant bedrijfsgebouw met een gezamenlijke entree.

Langdurig partnership

Het pand huisvest op dit moment zeven huurders. Eén van de upgrades betreft die van huurder ilionx Group B.V.. Zij heeft recent de huurovereenkomst langdurig verlengd en met het oog op een bedrijfsovername uitgebreid, met als resultaat dat zij nu een gehele verdieping in het pand huren. In overleg met en met een bijdrage van de verhuurder heeft ilionx zelf de moderne afbouw van de nieuw bij te huren kantoorruimte verzorgd. Zwolle betreft één van de 8 vestigingen van ilionx, een ‘digital’ IT-kennispartner met ruim 1000 professionals in dienst, en met dit partnership is zij langdurig verzekerd van een prettige werkruimte. Vestigingsdirecteur Jos Kuijlenburg: “We zijn met Curo Vastgoed / verhuurder opnieuw een langdurige samenwerking aangegaan. Door deze uitbreiding zijn we in staat om, vanuit facilitair oogpunt, onze ambities als ilionx Zwolle waar te maken. Wij doen digitale transformatie projecten voor onze klanten. Projecten voor partijen als Arriva, Vodafone en De Nederlandsche Bank. Die projecten doen we met name vanuit onze locatie in Zwolle. Een prettige werkplek is essentieel voor onze collega’s!”

Toekomstbestendig vastgoed

Verhuurder (eigenaar) en huurders werken in het Spoorhuis gezamenlijk aan het toekomstbestendig maken en houden van het pand, denk daarbij ook aan het continu toepassen van energetische maatregelen waar mogelijk. Het realiseren van toekomstbestendig vastgoed maakt het pand voor de huurders prettig om te verblijven en voor verhuurder rendabel. Curo Vastgoed treedt in deze samenwerking op als assetmanager voor de eigenaar. Daarnaast staan er nog meerdere projecten voor dit pand op de agenda, waarbij Curo Vastgoed het projectmanagement verzorgd. Houdt onze website in de gaten voor de ontwikkelingen omtrent het Spoorhuis.

Heeft u ook interesse in het huren van bedrijfsruimte in dit courante kantoorobject, neem dan vrijblijvend contact op met CBRE Zwolle.  

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf