Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Vastgoedmanagement complex T.G. Gibsonstraat/Smedenstraat

DEVENTER – In onze thuisstad Deventer staat op de hoek van de T.G. Gibsonstraat en Smedenstraat het zeer courante, in 2020 getransformeerde complex genaamd ‘De Hardonk’.

Het pand ligt aan de rand van de binnenstad, op enkele minuten afstand van het Rijsterborgherpark en het NS Centraal Station en maakt deel uit van een beschermd stadsgezicht.

Voor dit complex, in Deventer ook wel bekend als ‘het oude UWV kantoor’, voert Curo Vastgoed sinds begin 2022 het vastgoedmanagement uit.

Het complex behelst totaal ruim 4.000 m2 en bestaat uit een commerciële plint en 42 bovengelegen woningen. De commerciële plint heeft een op een hoek gelegen, prachtige zichtlocatie met veel glas en is opgedeeld in 2 units, waarvan 1 momenteel wordt verbouwd.

De woningen zijn verdeeld in 2- en 3-kamer appartementen en studio’s en variëren in omvang van 42 tot 86 m2. Op de bovenste verdieping zijn ruimte penthouses gelegen met dakterras en een prachtig uitzicht over de stad. Alle woningen betreffen lichte, moderne woningen welke van alle gemakken zijn voorzien. Het complex is voorzien van de inpandige parkeergarage Stadspoort, wat het geheel maakt tot een royale en comfortabele woonplek op een zeer centrale locatie.

Eigenaar en tevens verhuurder van het pand is HSA, een vastgoedeigenaar uit Amsterdam. Curo Vastgoed is begin 2021 een samenwerking met HSA gestart, welke samenwerking zich nu verder consolideert.  

Voor dit complex in Deventer voert Curo Vastgoed het totale vastgoedbeheer uit. Wilt u meer weten over één van onze diensten? Neem dan contact op met onze vastgoedspecialisten.

We kijken uit naar een prettige voortzetting van de intensieve samenwerking met tussen HSA en Curo Vastgoed.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf