Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Update in de samenwerking tussen Curo Vastgoed en Lomax Vastgoed

DEVENTER - Nadat Curo Vastgoed in de eerste helft van 2020 al bekend maakte dat ze een nieuwe samenwerking was aangegaan met Lomax Vastgoed, is er meer goed nieuws te melden. Het partnership tussen Curo Vastgoed en Lomax Vastgoed is namelijk geïntensiveerd. Beide partijen gaan elkaar nog meer ondersteunen dan voorheen.

Eind 2020 en begin 2021 is de beheerportefeuille van Curo Vastgoed uitgebreid met 5 Lomax Vastgoed panden in de regio. Deze panden zijn gesitueerd in Emmeloord en in het centrum van Hanzesteden Zwolle en Deventer. Naast het dagelijks vastgoedbeheer dat wij al deden voor Lomax Vastgoed, ondersteunt Curo Vastgoed deze mooie opdrachtgever eveneens met aanvullende dienstverlening op maat.

De samenwerking met Lomax Vastgoed is een typisch voorbeeld van de werkwijze van Curo Vastgoed. Met ons ervaren en betrokken team handelen we snel en adequaat, waarbij we de opdrachtgever compleet ontzorgen. Heeft u ook interesse in onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf