Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

The City Post Zwolle in bedrijf en management

ZWOLLE - Het markante object The City Post in Zwolle heeft al meermaals in de spotlight gestaan tijdens de Dag van de Bouw en in het kader van het bouwtoezicht dat wij in het object hebben uitgevoerd. Nu is het echter zover; het nieuwe icoon van zakelijk Zwolle is in bedrijf!

Het bouwtoezicht door Curo Vastgoed is voor dit moment afgerond en we hebben het object in management genomen. Voor opdrachtgever DC Vastgoed voeren wij nu het dagelijks propertymanagement uit. Gezien de omvang van het project en de geheel nieuwe functie die het object heeft gekregen, van postkantoor naar state-of-the-art bedrijfspand, voeren we periodiek intensief overleg met eigenaar. We zijn nog dagelijks bezig om gezamenlijk de punten op de i te zetten om van The City Post het nieuwe, maar vooral beste zakelijke icoon van Zwolle te maken.

Fase 2 van The City Post wordt naar verwachting begin 2025 opgeleverd. Voor DC Vastgoed hebben we in 2023 naast aan The City Post ook gewerkt aan het object Stadsveld te Enschede. Dit object is een deel van een winkelcentrum, bestaande uit winkels en bovenwoningen. We hebben het complex aan onze portefeuille mogen toevoegen én ondersteund tijdens de laatste fase van de transformatie. DC Vastgoed heeft het blok in het winkelcentrum herontwikkeld om de winkelstructuur te herstellen tot een compact centrumgebied. Een goede verblijfskwaliteit waar prettig gewoond en gewerkt kan worden, stond voorop. Daarnaast is de visuele aantrekkelijkheid van het winkelcentrum vergroot. De technisch manager van Curo Vastgoed is nog tijdens de realisatie al door DC Vastgoed bij het project betrokken en heeft de opleveringen aan de bewoners begeleidt.

Het object is onderdeel van een VvE. Dit betekent dat een goede demarcatie van cruciaal belang is. VvE expertise heeft Curo Vastgoed eveneens in huis. Door de lijnen kort te houden en snel te schakelen, zijn ook dergelijke objecten bij ons in goede handen.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf