Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Taurus Corporate Finance continueert en breidt uit in Poort van Deventer

DEVENTER – Sinds 2019 is Taurus Corporate Finance huurder in het vooraanstaande complex De Poort van Deventer. Taurus werkt voor ondernemingen die vooruit willen. Bedrijven die willen groeien, klaar zijn voor een nieuw hoofdstuk of juist strijden voor hun voortbestaan. Dat doet Taurus met diepgaande kennis en internationale ervaring op het gebied van bedrijfsovernames, restructuring en bedrijfswaarderingen met persoonlijke betrokkenheid.  Dit doet Taurus met een betrokken team van ervaren specialisten uit diverse bedrijfskundige, financiële en juridische disciplines.

Recentelijk heeft Taurus met trots haar naam verbonden aan FC Twente en wel als shirtsponsor. Met dit heugelijke nieuws zijn zij onlangs uitgebreid in het Twentse nieuws geweest en daarmee is Taurus nog meer verworden tot een begrip in de regio.

In de afgelopen jaren heeft Taurus aanzienlijke groei doorgemaakt, wat resulteerde in een behoefte aan een expansie van haar kantoorruimte. Het gehuurde oppervlak is inmiddels uitgebreid tot twee volledige etages op deze locatie. Vanaf het nieuwe jaar huurt Taurus Corporate Finance dan ook ca. 850 m2 kantoorruimte op de 8e en 9e etage in het markante object De Poort van Deventer. Taurus huurt daarmee de bovenste etage, waarmee ze beschikt over het meest panoramische uitzicht over Deventer. Het bij het object behorende parkeerterrein biedt daarnaast royaal plaats aan de medewerkers en gasten van Taurus. Bereikbaarheid is uitstekend, gezien de prominente ligging aan de A1.

Closing van de deal is verzorgd door het assetmanagement team van Curo Vastgoed. Als vertrouwde adviseur van eigenaar kwam het team tot deze aansprekende transactie, waarmee ze de prominente huurder Taurus Corporate Finance wederom aan het object wisten te binden.

De huurovereenkomst is langjarig verlengd. Voor deze mooie termijn worden de twee gehuurde etages in nauwe samenspraak met huurder en onder projectmanagement van Curo Vastgoed afgebouwd tot een state-of-the-art werkplek met een zeer luxe afwerkingsniveau. De technisch manager van Curo Vastgoed fungeert als projectregisseur binnen het professionele projectteam waarin onder andere een interieurarchitect, installateurs en stoffeerders zijn betrokken. Aan alle facetten is gedacht, de ruimte wordt Turn-key aan huurder opgeleverd. We bieden een exclusief eerste kijkje in de artist impression, de verbouwing is nu in volle gang. Het resultaat zullen we later delen.   

Namens het hele team wensen we huurder een succesvolle bedrijfsvoering in deze prachtige en inspirerende werkomgeving.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf