Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

SGEF continueert langjarig verblijf aan de Astronaut

AMERSFOORT – Begin 2022 hebben de projectmanagers van Curo Vastgoed een moderne, toekomstbestendige kantoorruimte in het object op bedrijventerrein “Calveen”, aan Astronaut 22, opgeleverd. De huurder verblijft al ruim 1,5 jaar met veel plezier in een zeer prettige werkruimte. Deze open, chique werkplek, met veel licht en gebruik van moderne materialen sprak ook andere huurders aan. Zowel nieuwe, als bestaande huurders.

Zo ook huurder SG Equipment Finance Benelux B.V., ook wel SGEF. Zij huurt al ruim tien jaar in het object aan de Astronaut. Recent op de 6e etage, waar huurder uit haar jasje begon te groeien. Namens eigenaar zijn de assetmanagers van Curo Vastgoed met huurder in gesprek getreden over hoe dit vraagstuk op te lossen, met als uitkomst een mooi resultaat voor alle partijen; interne verhuizing. In nauwe afstemming met huurder zijn de projectmanagers van Curo Vastgoed met een op maat plan voor realisatie van een moderne werkplek op de 3e etage gekomen. De bijna 500 m2 grote kantoorruimte wordt door middel van het gebruik van glas, donkere tinten en afwisselende materialen smaakvol afgebouwd, waarover later meer.

Gelijktijdig met de interne verhuizing is een langjarige huurovereenkomst met huurder overeengekomen.

De totstandkoming van deze langjarige verlenging, inclusief interne verhuizing, was weer een plezierige samenwerking tussen de assetmanagers en projectmanagers van Curo Vastgoed, met een mooi resultaat voor eigenaar en huurder.

Door de interne uitbreiding van SGEF én de komst van nog twee nieuwe huurders (waarover later meer) is er nog maar zeer beperkte ruimte in het object beschikbaar. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting kan hier alles over vertellen, of neem een kijkje op astronaut22amersfoort.nl.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf