Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Realisatie representatieve entree en verduurzaming Astronaut

AMERSFOORT – In het kantoorpand gelegen op bedrijventerrein Calveen, aan Astronaut 22, hebben de technisch projectmanagers van Curo Vastgoed in samenwerking met diverse partners een representatieve en moderne entreeruimte gerealiseerd.

De entreeruimte voldeed, maar was gedateerd en toe aan een upgrade. Voor de grotendeels langjarige huurders in het complex is de entree nu weer een mooi visitekaartje en een prettige ontvangstruimte voor bezoek.

In het object, dat in 2001 is gebouwd, is er reeds op verschillende verdiepingen een stijlvolle en luxe afbouw gerealiseerd of in de planning.

Daaropvolgend mag een toekomstbestendige entreeruimte niet ontbreken.

De upgrade van de entree is onderdeel van de totale renovatie en verduurzaming van het object. Zo is het object voorzien van LED verlichting, leent het dak van het object zich goed voor het plaatsen van zonnepanelen en wordt bij elke te nemen beslissing het duurzaamheidsaspect meegenomen in de overwegingen.

Ten behoeve van de verhuur van de nog vrije ruimten binnen het object, heeft Ans de Wijn Bedrijfsmakelaardij afsluitend frisse, nieuwe foto’s van de entreeruimte gemaakt welke zijn te zien op astronaut22amersfoort.nl.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf