Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Property management complexen te Nijkerk en Rotterdam

NIJKERK/ROTTERDAM – Voor een opdrachtgever met een landelijke vastgoedportefeuille voert Curo Vastgoed per begin 2022 het property management uit voor de objecten in Nijkerk en Rotterdam.

Het bijna 7.000 m2 omvattende complex aan de Westkadijk en Ampèrestraat in Nijkerk, bestaande uit in totaal 19 units, omvat naast twee woningen grotendeels commerciële units.

Het is echter geen alledaags complex, het betreft het in de regio zeer bekende De Havenaer, in de volksmond ook wel “de chocolade-fabriek” genoemd. Dit betreft de van oorsprong in de 19e eeuw gebouwde NV Zaanlandse Cacaofabriek, welke is getransformeerd naar een business center. Het complex is prachtig aan het water gelegen, met uitzicht op de watertoren van Nijkerk. Er is tevens een goede ontsluiting met zowel de binnenstad als met de A28. Naast het parkeerterrein voor ca. 240 auto’s, biedt de De Havenaer met onder andere een beheerder ter plaatse en een restaurant alle comfort aan bedrijven die zich willen vestigen op deze monumentale locatie. Meer informatie over deze bijzondere locatie is te vinden op havenaerkantoren.nl.

In Rotterdam omvat het betreffende vastgoed een kantoorpand van 1.500 m2 welke in 2006 is gebouwd.

Curo Vastgoed ontzorgt de opdrachtgever door het Property Management uit handen te nemen. Een technische inspectie van de objecten op locatie heeft dan ook al plaatsgevonden.

Voor beide complexen stelt Curo Vastgoed daarnaast inhouse een op maat MJOP op, waarmee de opdrachtgever voor de komende jaren is verzekerd van gedegen, efficiënt en rendabel beheer en behoud van de complexen.  

We kijken uit naar een prettige en langjarige samenwerking.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf