Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Projectmanagement Deventer

DEVENTER - Op diverse verdiepingen in het object De Poort van Deventer, wordt druk gewerkt aan verbouw en afbouw. Voor onze opdrachtgever, een particuliere belegger, voeren we gelijktijdig diverse projecten in het pand uit, zowel voor bestaande als voor nieuwe huurders.

Zo is er op de eerste verdieping van het pand een showverdieping voor dit markante object gerealiseerd. Potentiele nieuwe huurders krijgen op deze verdieping een goede indruk van hoe een etage ingericht kan worden. Door het op maat projectmanagement dat wij namens eigenaar aan huurders bieden, is het gehuurde geheel naar wens in te richten. Dit gaat bijvoorbeeld om de vloerbekleding of situering van de wanden en desgewenst kunnen we met behulp van onze interieurspecialisten ook ondersteunen bij het realiseren van een volledig ingerichte en aangeklede werkplek.

De 5e etage is voor een bestaande huurder omgeturnd naar een moderne, toekomstbestendige werkplek, inclusief pantry, vergaderruimte en diverse werkplekken. Het realiseren van een prettige werkomgeving stond voorop, waarbij aspecten als akoestiek, lichtinval en comfort van belang waren.

Op de 6e verdieping is de afbouw nog in volle gang. De moderne pantry is reeds geplaatst, de volgende stap is het plaatsen van de wanden.

Voor een aantal andere verdiepingen worden de werkafspraken aangaande nieuw te realiseren afbouwpakketten momenteel met huidige huurders gemaakt.

REBO Bedrijfsmakelaars kan u alles vertellen over De Poort van Deventer en de mogelijkheden in dit courante pand. Wilt u meer weten over het projectmanagement door Curo Vastgoed, bezoek dan onze website.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf