Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Project stijlvolle en luxe afbouw Dynatos afgerond

AMERSFOORT – Op bedrijventerrein “Calveen” in het pand gelegen aan de Astronaut 22, is huurder Dynatos sinds jaar en dag een bekend gezicht.

Dynatos, onderdeel van de Belgische Cronos Groep, staat als strategische, Europese partner haar opdrachtgevers bij inzake financiële procesautomatisering en -optimalisatie.

Gelijktijdig met het aangaan van weer een langjarige huurverlenging heeft Curo Vastgoed huurder begeleidt bij het traject van de oude gehuurde ruimte naar de nieuw te huren verdieping. Niet alleen een interne verhuizing, maar ook een flinke toename van de beschikbare werkruimte. Voor het interieuradvies heeft Curo Vastgoed een van haar partners, Building Design, laten meekijken waardoor een geheel voor huurder op maat gemaakt ontwerp is opgesteld. Gezamenlijk zijn aspecten als "ruimtelijk", "veel lichtinval" en "prettige werkruimte" gevat in een praktisch werkbaar transformatie plan. 

Vervolgens hebben de technische ingenieurs van Curo Vastgoed de transformatie en het project- bouwmanagement van A tot Z verzorgd, tezamen met haar projectpartners. De verdieping van bijna 500 m2 oppervlakte is ontdaan van de bestaande inrichting, waarna deze “from scratch on” weer zorgvuldig is opgebouwd. Met behulp van regelmatige bouwoverleggen en een strakke projectplanning heeft Curo Vastgoed het project in 3 maanden afgerond. 

Het resultaat is een prachtige, toekomstbestendige en zeer moderne kantoorruimte waar het hoge verblijfsgenot voor huurders en bezoekers vanaf het moment van binnenstappen voelbaar is. Door het gebruik van veel glas, donkerblauwe tinten en verschillende materialen, voelt het geheel open, maar toch warm aan. Aan werkelijk alles is gedacht, van lichte werkplekken tot aangename lunchruimte en een fitnessruimte. Uiteraard voldoet de kantoorruimte aan de laatste wet- en regelgeving en is er zo voor de lange termijn een plezierige en tevens veilige werkplek met chique uitstraling gerealiseerd.

Ten behoeve van de verhuur van de nog leegstaande ruimten binnen het object heeft Ans de Wijn Bedrijfsmakelaardij afsluitend frisse, nieuwe foto’s van de kantoorruimte gemaakt welke zijn te bewonderen op astronaut22amersfoort.nl.

De upgrade van de verdieping was een mooie aftrap voor de verdere upgrade van het hele object. Nieuwsgierig? Houdt de nieuwsberichten van Curo Vastgoed in de gaten. 

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf