Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Portefeuille beheer commercieel vastgoed uitgebreid

Curo Vastgoed groeit! Niet alleen ons team groeit, ook het aantal panden binnen onze portefeuille commercieel vastgoed neemt toe. Voor onze opdrachtgevers nemen wij het beheer desgewenst volledig uit handen. Opdrachtgevers Vago Barneveld en Buvast Ontwikkeling kennen onze dienstverlening al geruime tijd en weten wat wij voor hen kunnen betekenen. Door uitbreiding met drie panden in Amersfoort, Barneveld en Deventer, verstevigen Vago Barneveld, Buvast Ontwikkeling en Curo Vastgoed de samenwerking. 

Het pand aan de Grote Haag in het centrum van Amersfoort huisvest verschillende winkels, waaronder op dit moment Bristol en Run2Day. Boven de winkels zijn appartementen gesitueerd. In Barneveld, de vestigingsplaats van Vago Barneveld en Buvast Ontwikkeling, beheren we een pand aan het stationsplein. Deze mooie, centrale plek was de vroegere locatie van ING Barneveld. In onze vestigingsplaats Deventer hebben we een ruim kantoorpand aan de Diepenveenseweg in beheer. Verschillende organisaties uit allerlei branches zijn hier op dit moment gehuisvest, waaronder KPN, Kinder- en jeugdpsychiatrie en House for Talents. 

Curo Vastgoed ontzorgt Vago Barneveld door het gehele beheer van de panden van hen over te nemen. Onze diensten betreffen altijd maatwerk in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Benieuwd naar wat Curo Vastgoed voor u en uw vastgoed kan betekenen? We maken graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken en te onderzoeken hoe wij u kunnen ontzorgen.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf