Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Partnership HSA en Curo Vastgoed

AMSTERDAM – Na het samen succesvol doorlopen van het offertetraject in Q4 2020, zijn vastgoedeigenaar HSA B.V. en vastgoedbeheerder Curo Vastgoed 2021 goed gestart met het aangaan van een intensieve samenwerking. HSA, een vastgoedeigenaar uit Amsterdam, heeft 5 van de bij haar in eigendom zijnde objecten ondergebracht in de asset management portefeuille van Curo Vastgoed.

Het betreft drie panden gelegen in werkgebied De Hoef te Amersfoort, waaronder twee objecten die ook wel bekend staan als “Gemini A” en “Gemini B”. De overige twee panden in de portefeuille zijn beiden gelegen op een zeer courante A-locatie, te weten aan de Hanzeallee in Hanzestad Zwolle en aan de Oude Oeverstraat in het centrum van Arnhem. Het object in Arnhem, Arnhem Building, voorheen ook wel bekend als het Messina gebouw, ligt op een absolute zichtlocatie aan de Nelson-Mandela brug.

Curo Vastgoed ontzorgt HSA door het asset management voor de betreffende panden op zich te nemen. Dit betekent het volledige commerciële beheer van de panden, zowel het dagelijkse beheer als het strategische beheer.

Kunnen wij u ook voorzien van vrijblijvende informatie inzake onze asset management aanpak of betreffende één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf