Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Nieuw project: ondersteuning Bouwhuis Groep

ALKMAAR – Ter uitbreiding van het ondertussen landelijk bekende en gevestigde Edelwonen concept heeft Curo Vastgoed de Bouwhuis Groep uit Apeldoorn begeleidt bij de aankoop van een vrijstaand kantoorpand gelegen aan de James Wattstraat te Alkmaar. Op deze locatie wordt door de Bouwhuis Groep een nieuw pand in het Edelwonen concept ontwikkeld.

Het concept Edelwonen

Edelwonen is een uniek en onderscheidend concept. Er is naast de aandacht voor goede en moderne huisvesting, tevens aandacht voor de maatschappelijke en sociale kant van wonen. Edelwonen geeft een nieuwe, eigentijdse invulling aan wonen en aan de vraag naar compacte woonruimte voor iedereen die graag in een veilige en sociale omgeving wil wonen. Trendy woonstudio’s en appartementen worden gerealiseerd in een gebouw dat een warm en veilig thuis biedt en daarnaast voorziet in allerlei dagelijkse gemakken, variërend van bijvoorbeeld flexwerkplekken tot sportruimtes en wellness mogelijkheden.

Projectmanagement bij Curo Vastgoed

Naast dat Curo Vastgoed zich dagelijks bezighoudt met uiteenlopende diensten zoals vastgoedbeheer en projectmanagement, kunnen wij u ook begeleiden bij de aankoop van vastgoed. Desgewenst kunnen we tevens het projectmanagement van de transformatie van het aangekochte vastgoed voor u verzorgen. Wilt u vrijblijvend informatie inwinnen, dan staan we u graag te woord.  

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf