Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Off market deal: herontwikkelingslocatie Hengelo (OV)

Op bedrijventerrein Westermaat-Zuid in Hengelo (OV), wordt in het 2e kwartaal van 2024 in opdracht van Edelbox Business B.V. gestart met de bouw van 15 exclusieve bedrijfsunits, variërend van ca. 139 m2 tot 288 m2. Iedere unit beschikt over minimaal twee eigen parkeerplaatsen.

Alle units zijn multifunctioneel en beschikbaar voor verkoop. Inmiddels zijn er al een aantal units onder optie. Meerdere units aankopen en samenvoegen? Dat kan uiteraard ook.

De oplevering staat gepland voor het 3e kwartaal van 2024. Bij interesse in een unit kan er contact worden opgenomen met Boers & Lem.

Deze “off market” deal is geïnitieerd door Curo Vastgoed. Door haar sterke netwerk en bestaande, langdurige relaties te combineren, is de transactie met Bouwhuis Groep tot stand gekomen. Koper heeft de locatie aangekocht voor herontwikkeling.

Heeft u een kavel te koop en zoekt u een geschikte koper? Of heeft u zelf ontwikkelplannen, maar kunt u hierin wel wat expertise gebruiken? Curo Vastgoed denkt graag met u mee. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, een van onze vastgoedprofessionals staat voor u klaar.

Voor meer informatie over het project van Edelbox Business, bezoek de projectwebsite: https://hengelo.edelboxbusiness.nl/

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf