• Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed
  • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Amersfoort

Curo Vastgoed is uw partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer in regio Amersfoort. Met onze uitgebreide expertise en middels een zorgvuldige en persoonlijke aanpak, focussen we ons op alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed. Wilt u zoveel mogelijk rendement uit uw vastgoed behalen? Wij zijn uw partner die u op de juiste manier adviseert, zodat u maximaal rendement uit uw vastgoed haalt. Wij nemen het technische beheer van uw vastgoed uit handen en kunnen u zelfs ontzorgen, tot en met de verbouwing of renovatie van uw vastgoed in Amersfoort. We maken dan ook altijd een plan op maat en werken middels een persoonlijke aanpak. Bij Curo Vastgoed bent u tenminste verzekerd van:

  • Gebouwonderhoud tegen de beste tarieven;
  • een vaste, specialistische contactpersoon;
  • de mogelijkheid tot snel schakelen door een groot netwerk van partners;
  • een 24/7 storingsdienst voor uw huurders.

Maak een plan op maat voor mij

Wat is vastgoedmanagement in Amersfoort?

Beschikt u over vastgoed in Amersfoort die u duurzaam wil onderhouden om functie en waarde te behouden? Bij Curo Vastgoed helpen we u overzicht te krijgen in duurzaam vastgoedbeheer, maar ook in technisch- en financieel management. U krijgt van ons deskundig advies over hoe u uw vastgoed het beste duurzaam beheert. Daarnaast adviseren we u graag over de verhuur van uw vastgoed of geven we u inzicht in alle zaken als het gaat om het beheer van uw vastgoed. Curo Vastgoed ondersteunt u graag in duurzaam vastgoedbeheer, commercieel management en technisch- en financieel management.

Duurzaam vastgoedbeheer

Heeft u weinig tijd om uw vastgoedbeheer duurzaam te onderhouden, omdat u druk bent met alle andere zaken rondom het beheer van uw vastgoed in Amersfoort? Curo Vastgoed biedt u een MeerJarenOnderhoudsplan aan, waarmee u veel tijd bespaart en uw vastgoed duurzaam beheerd. Door onze transparante communicatie naar u en uw huurders, kunt u rekenen op een duurzame relatie met uw tevreden huurders. We houden u op de hoogte middels overzichtelijke rapportages, u weet dan ook precies wat er speelt. Neem contact met ons op voor duurzaam vastgoedbeheer in Amersfoort.

Technisch en financieel management

Heeft u behoefte aan inzicht in de technische en financiële status van uw vastgoed? Dit kan helpen om zo efficiënt mogelijk vastgoed te beheren. Met deze inzichten kunt u denken aan energiemanagement, facilitair management, planning van onderhoud en 24-uurs servicemanagement. Dankzij Curo Vastgoed bent u verzekerd van onderhoud van gebouwen tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende service voor uw huurders en middels ons geavanceerde systeem heeft u actueel inzicht in het technisch en financieel beheer, wanneer u dat wilt.

Commercieel management

Middels commerciële management regelt Curo Vastgoed alles omtrent de verhuur van uw vastgoed in Amersfoort. Wij adviseren u over huurprijzen en indexaties. Daarnaast zetten we onze expertise in om uw inkomstenstroom constant te houden en om uw investeringen zo rendabel mogelijk te maken. Van advies over de huurprijzen en indexaties tot het dragen van zorg voor de werving en het behoud van huurders.

Wat kost vastgoedbeheer in Amersfoort?

Curo Vastgoed streeft altijd naar het realiseren van een optimaal rendement en duurzaam vastgoedbeheer voor u als vastgoedeigenaar. Maar wat kost vastgoedbeheer in Amersfoort? U kunt bij Curo Vastgoed enkel onze technische en financiële diensten afnemen, of u breidt de dienst uit met verschillende commerciële diensten. De tarieven van vastgoedbeheer verschillen per dienst, we maken dan ook graag een offerte op maat.

Meer weten over vastgoedbeheer in Amersfoort?

Curo Vastgoed beheert bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages, logistiek vastgoed en andere vastgoedobjecten in Amersfoort, maar ook door de rest van Nederland. Door ons lidmaatschap van branchevereniging VGM NL, heeft u de garantie dat alles goed voor u geregeld is.

Maak een afspraak

Onafhankelijk, daadkrachtig en servicegericht zijn de kernwaarden van onze organisatie.
Daar zijn we trots op!

Pascal Kok & Marthijn Weijermars