• Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed
 • Uw partner op het gebied van vastgoed

Vastgoedbeheer Amersfoort

Vastgoedbeheer in Amersfoort is erg belangrijk maar kost veel tijd! Curo Vastgoed neemt dit daarom graag voor u uit handen. Wij zijn zorgvuldig, persoonlijk en richten ons altijd op maximaal rendement. Wij regelen alle zaken rondom de verhuur, het technische en financiële beheer. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken meer naar, maar weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Dat is het vastgoedbeheer in Amersfoort door Curo Vastgoed!


Maak een plan op maat voor mij

Vastgoed management
 • Landelijke dekking, sterke regionale partner
 • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
 • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
 • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
 • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
 • Actueel inzicht met ons online portaal

Strategisch vastgoedbeheer

Wij zijn graag uw partner voor strategisch vastgoedbeheer in Amersfoort. Wij focussen ons op allerlei zaken rondom het beheer van uw vastgoed door middel van een uitgebreide en persoonlijke aanpak. Daarnaast maken wij altijd een plan voor uw vastgoed, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei aspecten, van de verbouwing en renovatie tot aan de verhuur. Curo Vastgoed regelt het voor u.

 

Vastgoed efficiënt en rendabel beheren

Om vastgoed in Amersfoort Centrum zo efficiënt en rendabel mogelijk te beheren, is kennis van zaken nodig. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud in Amersfoort! Dat Amersfoort goed te bereiken is via de A1 en A28 is daarbij een voordeel! De vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed bieden u daarbij een waardevol en groot netwerk, wat erg belangrijk is nu en de toekomst.

Assetmanagement in Amersfoort

De verhuur is natuurlijk het allerbelangrijkste! Wij bieden u daarom onze dienst assetmanagement om dit voor u te regelen. Het is immers belangrijk om huurders te werven en te behouden. Zo bent u verzekerd van een constante stroom aan inkomsten en een rendabele investering in vastgoed.

 

Hoe werken wij?

Onze ervaren vastgoedspecialisten beheren uw vastgoed in Amersfoort optimaal om dit maximaal te laten renderen. Dit is namelijk ons doel! Wij zorgen ervoor dat alles technisch in orde is, uw huurders tevreden zijn en u altijd uw financiële gegevens in kunt zien. Met efficiënt vastgoedbeheer zorgen wij ervoor dat uw vastgoed technisch in orde is, uw huurders tevreden en u altijd inzicht heeft in de actuele financiële status. Onze aanpak betekent daarnaast ook dat u kunt rekenen op:

 • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
 • een vast contactpersoon
 • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

Vastgoedbeheer in Amersfoort bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

 

Maximaal rendement halen uit uw vastgoed in Amersfoort?

Bij Curo Vastgoed beheren we gebouwen heel Nederland, waaronder Amersfoort. Dit verschilt van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Daarbij maakt het niet uit of het bestaande- of nieuwbouw is, het is allemaal mogelijk bij Curo Vastgoed! Rendement verliezen wij in ieder geval nooit uit het oog. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van vastgoedbeheer in Amersfoort? Neem dan nu contact op met onze vastgoedexperts!

Maak een afspraak

Onafhankelijk, daadkrachtig en servicegericht zijn de kernwaarden van onze organisatie.
Daar zijn we trots op!

Pascal Kok & Marthijn Weijermars