Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Landelijke HR-dienstverlener huurt ruim 1.000 m2 kantoorruimte in Deventer

Brickfund heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met een landelijke HR-dienstverlener aan de Binnensingel 3 te Deventer. De huurder zal ruim 1.000 m2 kantoorruimte op de begane grond huren. Verhuurder Brickfund werd commercieel bijgestaan door REBO Vastgoed Groep en het Assetmanagement team van Curo Vastgoed.

Het in Deventer bekende object Fleur de Lys, ook in management bij Curo Vastgoed, is aan de rand van de Deventer binnenstad gelegen en heeft een uitstekende stationsligging. Vanaf het druk bezochte Rijsterborgherpark vervult het courante object (met energielabel A) een prachtige zichtlocatie.

Brickfund is verheugd de huurder te mogen verwelkomen op de Binnensingel en kijkt uit naar een prettige en langdurige samenwerking. Namens Curo Vastgoed wensen wij de nieuwe huurder ook heel veel succes op deze locatie.

Kunnen wij u ook voorzien van vrijblijvende informatie inzake onze assetmanagement aanpak of betreffende één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf