Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Gerealiseerd 2023: 8 luxe appartementen in Lochem

LOCHEM – Nu we richting het einde van het jaar gaan, blikken we terug op de opvallende gebeurtennissen van het afgelopen.
En wat een jaar was het! Een van de vele hoogtepunten betreft de ontwikkeling van acht luxe appartementen in het pittoreske Lochem.

‘Curo Groep’ kocht de lege kavel van een particuliere eigenaar uit Lochem. Bij de verkooptransactie werd verkoper begeleid door Thoma Post Makelaars, eveneens gevestigd in Lochem.

Curo Vastgoed nam de ontwikkeling voor haar rekening. Van het vergunningstraject met de gemeente tot het ontwerp en het daadwerkelijk van de grond af aan realiseren van het ontwerp; alle benodigde expertise om dit traject te begeleiden is in huis.  

Thoma Post Makelaars kwam voor een tweede keer in het project aan zet en heeft de verkoop van de woningen met succes voor haar rekening genomen.

Het project is ondertussen voltooid en buitengewoon succesvol afgerond.
De woningen zijn door Curo Vastgoed en Kreunen Bouw Lochem aan de kopers opgeleverd. Kopers konden ruim voor de feestdagen verhuizen en wonen nu allen in de prachtige woningen.

Nu na de oplevering is er weer ruimte voor een nieuw project. Dit kan een beschikbare kavel zijn, maar een transformatie- of sloop-nieuwbouwobject is eveneens een goede optie.  
Op naar de volgende mooie uitdaging.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf