Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Gelredome klaar voor de toekomst met vastgoedbeheer

Gelredome weer klaar voor de toekomst dankzij zorgvuldig vastgoedbeheer
Het bekende Gelredome staat alweer 20 jaar. Dit prestigieuze vastgoedobject vergt een nauwgezet beheer zodat de vele installaties ongehinderd kunnen blijven werken en de diverse evenementen ongestoord doorgang kunnen vinden. Curo Vastgoed tekende hiervoor en voert dit vastgoedbeheer nu al 6 jaar lang namens de eigenaren uit. 

Revisies en vervangingen
In die tijd zijn onder het projectmanagement van Curo Vastgoed naast de vele kleine onderdelen een aantal grote en belangrijke installaties gereviseerd of vervangen. Zoals de omroepinstallatie, een vlammen- en brandmeldinstallatie, de sprinklerbesturing en de besturing en motoren van de schuifdaken. De cv-ketels moesten recent worden vervangen. Een project dat niet zomaar uitgevoerd kon worden. 

Verwarmd voetbalveld
Het Gelredome beschikt namelijk over een indrukwekkende WKO-bodemwarmte-installatie in combinatie met 4 zeer grote cv-ketels. Deze installatie verwarmt het voetbalveld via vloerverwarming maar ook de kantoren, bedrijfsruimten, de overige publiekruimtes en “De Dome”. Het vermogen van die 4 cv-ketels is zo’n 4.800 kW. Ter vergelijking; hiermee kan een woonwijk met zo’n 250 woningen worden verwarmd! 

Zonder hinder voor evenementen
Het vervangen van deze installatie moest in fases uitgevoerd worden zodat de continuïteit van het gebruik ervan niet in gevaar kwam. Dit project zou een aantal maanden in beslag nemen. Onder projectmanagement van Curo Vastgoed en in samenwerking met de eigenaar, aannemer BAM Bouw en Techniek Apeldoorn, adviseur Ingenieursbureau Knipscheer uit Soest en de gebruiker Exploitatiemaatschappij Gelredome is deze vervanging geheel volgens budget en planning verlopen. Ook hebben alle evenementen ongehinderd plaats kunnen vinden. 

Nu ook dit laatste project van ons vastgoedbeheer succesvol is uitgevoerd, is het Gelredome weer helemaal klaar voor de komende jaren!

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf