Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal

Vastgoedbeheer Amsterdam

Bezit u vastgoed in Amsterdam Centrum, aan de Leliegracht of de Prinsengracht? Dan kunnen wij u helpen! Wij beheren namelijk graag uw vastgoed in Amsterdam zo zorgvuldig en persoonlijk mogelijk om maximaal rendement te behalen. Met ondertussen een flink aantal vaste opdrachtgevers die de volledige vastgoedportefeuille aan ons toevertrouwen en ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, helpen we u graag verder. Curo Vastgoed staat voor een breed scala aan diensten binnen vastgoedbeheer, waarbij we specialistische kennis in huis hebben. Heeft u bijvoorbeeld vragen over rendabel commercieel management, technische aspecten of financieel gerichte vragen? Curo Vastgoed helpt u verder. Lees hieronder meer over de dienst vastgoedbeheer in Amsterdam.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn

Het regelen van uw vastgoedbeheer

Voor zaken rondom vastgoedbeheer in Amsterdam bent u dus bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Wij worden graag uw partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer en nemen daarbij graag alle zaken uit handen. Samen met u stellen wij een plan op, waarbij wij alles voor u regelen en u hier verder niks meer aan hoeft te doen. Dat is vastgoedbeheer bij Curo Vastgoed.

Rendable en efficiënt vastgoed in Amsterdam beheren

Om vastgoed efficiënt en rendabel te beheren, is kennis van zaken nodig. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Dat, en een waardevol netwerk vindt u bij de vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed. Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw vastgoed goed te laten renderen. Nu en in de toekomst.

Wij regelen Assetmanagement in Amsterdam

De verhuur is natuurlijk één van de belangrijkste aspecten. Wij zorgen voor huurders en het behoud daarvan. Hierdoor bent u zeker van een constante stroom aan inkomsten en beschikt u over een rendabele investering van vastgoed.

Hoe gaan wij te werk?

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich in om uw vastgoed in Amsterdam maximaal te laten renderen. Wij houden alles dagelijks alles zorgvuldig in de gaten. Wij zoeken niet alleen huurders voor uw vastgoed, maar zorgen er ook voor dat alles technisch in orde is en bieden u inzicht in de financiële gegevens. De tevreden huurders zijn natuurlijk van belangrijk om een zo hoog mogelijk rendement te halen. U kunt rekenen op:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders
Vastgoedbeheer in Amsterdam bij Curo Vastgoed

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

Vastgoed in Amsterdam? Neem nu contact op!

Bij Curo Vastgoed beheren we graag uw vastgoed in Amsterdam. Beschikt u over meer panden? Wij zorgen voor vastgoedbeheer in heel Nederland! Dit varieert van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Voor elk soort pand kunt u bij ons terecht! Maximaal rendement behalen is daarbij ons doel en dit behalen wij door persoonlijk en deskundig te werk te gaan. Geïnteresseerd? Neem contact op met onze vastgoedexperts voor uw vastgoedbeheer in Amsterdam!

Vastgoed management

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner
  • Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen
  • Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving
  • Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement
  • Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages
  • Actueel inzicht met ons online portaal
Adviesgesprek

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

Curo Vastgoed zien wij als een betrouwbare en kundige partner die keurig op onze panden “past”. In vastgoedland zijn zulke partners moeilijk te vinden. Wij zijn dan ook heel blij met Curo Vastgoed en hopen op een jarenlange samenwerking.

Vago Barneveld – Buvast Ontwikkeling

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & Oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf