UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

VASTGOEDBEHEER Amsterdam

Bezit u vastgoed in Amsterdam Centrum, aan de Leliegracht of de Prinsengracht? Dan kunnen wij u helpen! Wij beheren namelijk graag uw vastgoed in Amsterdam zo zorgvuldig en persoonlijk mogelijk om maximaal rendement te behalen. Alle zaken rondom de verhuur kunt u aan ons overlaten, maar ook richten wij ons op het technische en financiële beheer. U hoeft zichzelf nergens meer mee bezig te houden, want wij nemen alles voor u uit handen! Dat is het vastgoedbeheer in Amsterdam door Curo Vastgoed.

Vastgoed Management

Landelijke dekking, sterke regionale partner

Betrouwbare partner: ervaren team en korte lijnen

Uitgebreide technische gebouwinspecties, vastgoed voldoet altijd aan actuele wet-en regelgeving

Maatwerk onder één dak: Asset-, Property- en Projectmanagement

Uitgebreide en overzichtelijke financiële rapportages

Actueel inzicht met ons online portaal

Afspraak maken

HET REGELEN VAN UW VASTGOEDBEHEER

Voor zaken rondom vastgoedbeheer in Amsterdam bent u dus bij Curo Vastgoed aan het juiste adres. Wij worden graag uw partner op het gebied van strategisch vastgoedbeheer en nemen daarbij graag alle zaken uit handen. Samen met u stellen wij een plan op, waarbij wij alles voor u regelen en u hier verder niks meer aan hoeft te doen. Dat is vastgoedbeheer bij Curo Vastgoed.

RENDABEL EN EFFICIËNT VASTGOED IN AMSTERDAM BEHEREN

Om vastgoed efficiënt en rendabel te beheren, is kennis van zaken nodig. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoedonderhoud. Dat, en een waardevol netwerk vindt u bij de vastgoedbeheerders van Curo Vastgoed. Een belangrijke toegevoegde waarde om ook uw vastgoed goed te laten renderen. Nu en in de toekomst.

WIJ REGELEN ASSETMANAGEMENT IN AMSTERDAM

De verhuur is natuurlijk één van de belangrijkste aspecten. Wij zorgen voor huurders en het behoud daarvan. Hierdoor bent u zeker van een constante stroom aan inkomsten en beschikt u over een rendabele investering van vastgoed.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Onze ervaren vastgoedspecialisten zetten zich in om uw vastgoed in Amsterdam maximaal te laten renderen. Wij houden alles dagelijks alles zorgvuldig in de gaten. Wij zoeken niet alleen huurders voor uw vastgoed, maar zorgen er ook voor dat alles technisch in orde is en bieden u inzicht in de financiële gegevens. De tevreden huurders zijn natuurlijk van belangrijk om een zo hoog mogelijk rendement te halen. U kunt rekenen op:

  • gebouwenonderhoud tegen de beste prijs
  • een vast contactpersoon
  • 24/7 storingsdienst voor uw huurders

VASTGOEDBEHEER BIJ CURO VASTGOED

Assetmanagement
Commercieel vastgoedbeheer voor alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Van het bepalen van de huurprijzen tot de werving van huurders en veel meer.

Propertymanagement
Technisch en financieel management van uw vastgoed met o.a. facilitair beheer, 24-uurs service, energiemanagement en de inkoop en planning van onderhoud.

VASTGOED IN AMSTERDAM? NEEM NU CONTACT OP!

Bij Curo Vastgoed beheren we graag uw vastgoed in Amsterdam. Beschikt u over meer panden? Wij zorgen voor vastgoedbeheer in heel Nederland! Dit varieert van bedrijfsruimtes, woon(zorg)gebouwen en kantoren tot winkelcentra, parkeergarages en logistiek vastgoed. Voor elk soort pand kunt u bij ons terecht! Maximaal rendement behalen is daarbij ons doel en dit behalen wij door persoonlijk en deskundig te werk te gaan. Geïnteresseerd? Neem contact op met onze vastgoedexperts voor uw vastgoedbeheer in Amsterdam!

Goede communicatie is essentieel, ook bij een verbouwing of nieuwbouw. Door de taal van de opdrachtgever, de bouwers en van de gebruikers te spreken kunnen we soepel een project sturen en de planning en begroting volgens afspraak managen.

Pascal Kok

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed vastgoedmanagement begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram