UW PARTNER OP HET GEBIED VAN VASTGOED

Asset management

Meer rendement op uw vastgoed bereikt u met het assetmanagement van Curo Vastgoed. Met vastgoedmanagement kan Curo Vastgoed de kosten, opbrengsten en risico's voor nu en in de toekomst goed in kaart brengen en ervoor zorgen dat ze optimaal worden beheerd en beheerst.

AFSPRAAK MAKEN

COMMERCIEEL MANAGEMENT

Het commerciële vastgoedmanagement wordt bij Curo Vastgoed uitgevoerd door een team van vastgoedspecialisten. Samen met ons uitgebreide netwerk staan wij uw organisatie bij om het rendement van uw beleggingen te beheersen en te vergroten.

DIENSTEN ASSET MANAGEMENT

Voor de commerciële invulling van uw vastgoedbeleid kunt u rekenen op het assetmanagement van Curo Vastgoed. Wij bieden u daarvoor de volgende diensten:

  • het continueren en vergroten van het rendement van uw vastgoedbelegging,
  • de monitoring van huurovereenkomsten,
  • het actief werven van nieuwe huurders voor uw objecten middels diverse samenwerkingen met derden, zoals makelaars, reclamebureaus et cetera,
  • het optimaal onderhouden van de relaties met uw huurders en
  • het ontzorgen van alle aangelegenheden die het eigendom betreffen.

TRANSPARANT VASTGOEDBEHEER

Met onze interactieve, deskundige en transparante aanpak in vastgoedbeheer weten we bij Curo Vastgoed het rendement op uw vastgoed te vergroten. Ook in de fluctuerende vastgoedmarkt. Wilt u weten hoe ons assetmanagement ook voor u kan werken? Neem dan contact met ons op.

Door gestructureerd en zorgvuldig te werk te gaan, middels een open en eerlijke communicatie, maar met de nodige flexibiliteit, is geen uitdaging te gek. Samen hard werken om aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen en pro actief nèt dat beetje extra geven, daar word ik gelukkig van.

Mandy Broekman - Scheerder
Volg ons
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Contact

Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl

KVK 56 277 172

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram