Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Asset management

Meer rendement op uw vastgoed bereikt u met het asset management van Curo Vastgoed. Met vastgoedmanagement kan Curo Vastgoed de kosten, opbrengsten en risico's voor nu en in de toekomst goed in kaart brengen en ervoor zorgen dat ze optimaal worden beheerd en beheerst.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn

Commercieel management
Het commerciële vastgoedmanagement wordt bij Curo Vastgoed uitgevoerd door een team van vastgoedspecialisten. Samen met ons uitgebreide netwerk staan wij uw organisatie bij om het rendement van uw beleggingen te beheersen en te vergroten
Diensten Asset Management

Voor de commerciële invulling van uw vastgoedbeleid kunt u rekenen op het asset management van Curo Vastgoed. Wij bieden u daarvoor de volgende diensten:

  • Het continueren en vergroten van het rendement van uw vastgoedbelegging;
  • De monitoring van huurovereenkomsten;
  • Het actief werven van nieuwe huurders voor uw objecten middels diverse samenwerkingen met derden, zoals makelaars, reclamebureaus et cetera;
  • Het optimaal onderhouden van de relaties met uw huurders en;
  • Het ontzorgen van alle aangelegenheden die het eigendom betreffen.
Transparant vastgoedbeheer

Met onze interactieve, deskundige en transparante aanpak in vastgoedbeheer weten we bij Curo Vastgoed het rendement op uw vastgoed te vergroten. Ook in de fluctuerende vastgoedmarkt. Wilt u weten hoe ons asset management ook voor u kan werken? Neem dan contact met ons op.

Meer diensten

Naast vastgoedbeheer bieden we ook andere diensten aan binnen onze complete, op maat dienstverlening. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers onder andere ook met projectmanagement, VvE beheer en consultancy. Doordat we met een team van medewerkers vanuit verschillende vakgebieden werken, zijn we in staat deze all-in service te verlenen. Zo bieden we u maatwerk onder 1 dak, beantwoorden we al uw inhoudelijke vragen over vastgoed en doen we dat ook nog eens snel en middels een transparante werkwijze.
Bekijk onze overige diensten

In onze samenwerking met Curo Vastgoed denken wij aan betrokkenheid en good housekeeping. We kunnen vertrouwen op een degelijk advies en het uitstekend behartigen van onze belangen. Verder worden wij voorzien van goede inzichtelijke rapportages en hebben we korte lijntjes met de betrokken medewerkers van Curo Vastgoed. Kortom; we kunnen het beheer met een gerust hart aan Curo Vastgoed overlaten.

Particuliere opdrachtgever Curo Vastgoed

Meer weten?

Uw vastgoed is in goede handen met ons vastgoedmanagement. Wilt u daar iets over weten of eens met ons kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Vult u onderstaand formulier in, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons.
Ing. M.C. (Marthijn) Weijermars
Partner & oprichter
Goed asset management begint bij een persoonlijke aanpak. En dat regelen we voor u, met ervaren vastgoedmanagers en -adviseurs. Ikzelf en mijn collega’s staan voor u klaar. Vertel ons wat u wilt weten over ons vastgoedbeheer en we nemen snel contact met u op.
erkend-leerbedrijf