Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Curo Vastgoed voegt grootschalig complex in Zutphen toe aan beheerportefeuille

Onze VvE-portefeuille blijft ook in 2024 groeien. Nadat wij in 2023 zijn verzocht het management op ons te nemen voor wat betreft het opstarten van de verschillende VvE’s behorende bij het complex “Kade Zuid” te Zutphen, hebben wij zoals u reeds heeft kunnen lezen onlangs in samenspraak met de leden de VvE opgericht voor het complex “Pracht”, eveneens gelegen in Zutphen.

In de wijk Noorderhaven te Zutphen is in 2022/2023 het grootse nieuwbouwplan ‘Kade Zuid’ gerealiseerd, bestaande uit maar liefst 150 appartementen, verdeeld over 6 wooncomplexen, gelegen op de prachtige locatie gelegen tussen de IJssel en Het Koelhuis. Voor ieder wooncomplex is een VvE opgericht, en Curo draagt zorg voor het management, zowel technisch en financieel, van de verschillende VvE’s. Het zgn. ‘vergaderseizoen’ hebben wij inmiddels weer achter de rug, en alles is naar wens verlopen.

Naast Kade Zuid wordt er momenteel nog druk gebouwd aan de voet van IJssel. Hier wordt het met recht prachtige complex “Pracht” ontwikkeld, bestaande uit drie woontorens waar in totaal 86 luxe appartementen en penthouses in gevestigd worden. Ook voor deze onlangs opgerichte VvE zullen wij in de startfase zorgdragen voor het beheer en de administratie.

Naast het opstarten van een nieuwe VvE, voeren wij uiteraard ook het management uit voor reeds bestaande VvE’s. Ook tijd besparen en een professionele beheerder inschakelen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze VvE-specialisten via 0573-460027 of info@curovastgoed.nl.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf