Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Curo Vastgoed verwelkomt Ruud Egberts

Per 1 mei jl. hebben wij Ruud Egberts mogen verwelkomen binnen ons team.

Ruud Egberts is als senior controller het eerste aanspreekpunt binnen Curo Vastgoed op het gebied van financiën. Hij is eindverantwoordelijk voor de beheeradministraties van onze klanten en voor de financiële bedrijfsvoering van Curo Vastgoed. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met de algemene bedrijfsvoering en heeft een adviserende rol als het gaat om complexere financiële vastgoedvraagstukken, alsmede maatwerk op het moment dat dat voor onze opdrachtgever wenselijk is.

Na zijn studie Strategy and Innovation Management te hebben voltooid aan de Rijksuniversiteit van Groningen, heeft Ruud nog een vervolgstudie Accountancy gevolgd aan de Nyenrode Business Universiteit en is gelijktijdig zijn carrière gestart als accountant bij KPMG. Na 8 jaren te hebben gewerkt in de accountancy heeft hij zijn eerste schreden gezet buiten de wereld van de accountancy en inmiddels heeft hij ruimschoots ervaring opgedaan als controller in het bedrijfsleven bij een vooraanstaande private equity partij.

Gekeken naar onze groeiende organisatie, en het feit dat onze portefeuille zich inmiddels flink heeft uitgebreid, zijn wij zeer content met zijn komst. Ruud is begin deze maand begonnen met zijn werkzaamheden en zijn kennis en ervaring kunnen wij uiteraard goed gebruiken binnen ons team.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf