Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Curo Vastgoed opent vestiging Utrecht

Per 1 maart jl. is Curo Vastgoed, naast op onze locatie in de ‘Poort van Deventer’, ook te vinden op kantorenpark ‘Rijnsweerd Noord’ aan de Euclideslaan te Utrecht.

Curo Vastgoed groeit. Ons team van vastgoedprofessionals wordt steeds groter, onze bestaande opdrachtgevers breiden portefeuilles uit en we starten samenwerkingen met nieuwe opdrachtgevers.

Na 12 jaar onze opdrachtgevers, verspreid door heel Nederland, vanuit Deventer te bedienen, wordt de vraag naar onze diensten vanuit de Randstad steeds groter. Zowel bestaande- als toekomstige opdrachtgevers stellen steeds meer prijs op het letterlijk dichtbij zijn van onze asset- en propertymanagers.

De behoefte aan onze kwalitatieve, ‘no nonsense’, professionele dienstverlening groeit vanuit (heel) Nederland. Onze ‘we doen wat we zeggen’ mentaliteit waarmee we dat doen, is kenmerkend voor het oosten van het land van waaruit wij ooit ons bedrijf zijn begonnen. Ondanks dat wij reeds door het hele land werkzaam zijn, verwachten wij vanuit onze vestiging in Utrecht onze opdrachtgevers in de Randstad nog beter te kunnen bedienen.

Met een representatief kantoor gelegen pal aan de A28 zijn alle grote steden in het westen binnen ca. 40 minuten aan te reizen. Face to face afspreken met onze relaties aldaar en het fysiek bezoeken van de assets in ons beheer kan daardoor nog eenvoudiger en sneller. Onze werkzaamheden op technisch én commercieel vlak zullen daardoor nog eenvoudiger uit te voeren zijn, ondersteund door een dedicated financieel en administratief team met jarenlange ervaring.

Interesse in vastgoedmanagement, propertymanagement, assetmanagement, of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons kantoor in Utrecht, waar één van onze vastgoedprofessionals u zal ontvangen en de koffie uiteraard klaar staat!

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf