Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal

Curo Vastgoed doet onderzoek voor sc Heerenveen

sc Heerenveen roept de expertise van Curo Vastgoed in om haar onderhoudskosten te optimaliseren en te onderzoeken of er bezuinigingsmogelijkheden inzake het vastgoedbeheer van het Abe Lenstra stadion zijn. Wij doen dit onder andere door allereerst alle huidige kosten te analyseren en te onderzoeken of deze kosten passen binnen de huurovereenkomst en/of gebruikscriteria. 

Het bekende Abe Lenstra stadion wordt door de Friese club gehuurd van Sportstad Heerenveen BV. Sportstad Heerenveen BV is een multifunctioneel sportcentrum waar sport, zorg en onderwijs onder één dak gevestigd zijn. Hier komen topsport, breedtesport en (sportmedische) zorg samen, onder andere in het Epke Zonderland Turncentrum waar Epke zelf traint voor de Olympische Spelen. 

Het Abe Lenstra stadion is het tweede stadion waar Curo Vastgoed een opdracht voor uitvoert. Wij voeren ook al zes jaar succesvol het vastgoedbeheer voor het Gelredome stadion in Arnhem uit. Deze ervaring, tezamen met de andere ervaringen in het beheer van grote en complexe vastgoedobjecten, heeft sc Heerenveen doen besluiten om de expertise van Curo Vastgoed in te zetten voor het al sinds 1994 bestaande, multifunctionele Abe Lenstra stadion in Heerenveen. 

Naast dat Curo Vastgoed een expert is op het gebied van vastgoedbeheer, zijn wij bij uitstek inzetbaar als het gaat om het maken van efficiëntieslagen en het in kaart brengen van bezuinigingsmogelijkheden. 

Bent u benieuwd of er voor uw vastgoed efficiëntieslagen of bezuinigingen te realiseren zijn, dan maken we graag kennis om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. 

Curo Vastgoed is trots te kunnen zeggen dat we een constructieve bijdrage mogen leveren aan het mooie stadion van de maatschappelijk betrokken club sc Heerenveen.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
Contact informatie
Bergweidedijk 10
7418 AA Deventer
Nederland

Tel: 0573 46 00 27
Email: info@curovastgoed.nl
KvK: 56 277 172
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
erkend-leerbedrijf