Maatwerk onder één dak
Ervaren team & korte lijntjes
Actueel inzicht met een online portaal

Curo Vastgoed begeleidt de Bouwhuis Groep in Rijswijk

De Bouwhuis Groep heeft ter uitbreiding van haar Edelwonen concept het kantoorgebouw aan de Doctor H. Colijnlaan 339 -341 te Rijswijk aangekocht. Het pand ruim 8.500 m2 groot wordt door de Bouwhuis Groep getransformeerd naar ruim honderd twintig appartementen met algemene faciliteiten voor haar nieuwe bewoners. De Bouwhuis Groep werd voor het tot stand brengen van deze transactie begeleid door Curo Vastgoed B.V.. 

Het concept Edelwonen
Edelwonen is een uniek en onderscheidend concept waarbij naast de aandacht voor goede en moderne huisvesting ook de maatschappelijke en sociale kant gewaarborgd is. Edelwonen geeft een nieuwe invulling aan wonen en de vraag naar compacte woonruimte voor mensen die bewust alleen, maar wel in een veilige en sociale omgeving willen wonen. Trendy woonstudio’s en appartementen voor singles, studenten en stellen zijn gerealiseerd in een gebouw dat tegelijk een warm en veilig thuis biedt, variërend voorzien van een huismeester, het comfort en gemak van faciliteiten als flexwerkplekken, sport- en wellnessruimtes, wasserettes en een keuken waar dagelijks een warme maaltijd wordt bereid. 

Curo Vastgoed
Curo Vastgoed is een professionele organisatie in het vastgoedmanagement van met name commercieel onroerend goed voor beleggers in geheel Nederland. Daarnaast heeft zij een sterke organisatie gericht op het projectmanagement van verschillende soorten vastgoed (ontwikkelings-) trajecten. Kennis maken? Neemt u gerust contact met ons op, https://www.curovastgoed.nl/.

Maatwerk onder een dak
Ervaren team en korte lijntjes
Actueel inzicht met online portaal
erkend-leerbedrijf